Atelier de colaje cu felicitări de iarnă

0

Ce cadou poate fi mai deosebit decât unul realizat integral de tine? Participă alături de Cristiana Bucureci, artist de colaje, la un atelier în care îți creezi propriile felicitări de iarnă. Atelierul are loc duminică, 4 decembrie, la AM Social Space între orele 14:00 și 16:00.

https://www.facebook.com/events/1700813360320268/

Ce presupune acest atelier?

  • te familiarizezi cu diverse tipuri de hârtie, texturi, culori și cu tehnica colajului
  • selectezi elemente din fotografii, reviste, cărți
  • afli cum să aranjezi elementele în compoziție cât mai creativ și original
  • sortezi, decupezi, testezi, rafinezi, lipești
  • pleci acasă cu atâtea felicitări câte reușești să faci în două ore

Cine poate participa?

Atelierul se adresează atât adulților, cât și copiilor. Nivelul este pentru începători, deci nu este necesară o experiență anterioară în tehnica colajului. Artiștii au și ei un loc la masă.

Înscriere

Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: cristianabucureci@gmail.com.

Despre artist

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în 2015 și până în prezent a avut expoziții colective și individuale la Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt o călătorie într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje analog și digitale. Acum nouă ani a fondat agenția de publicitate Creionetica cu accent pe campaniile sociale și culturale. O puteți urmări pe instagram.com/cristiana_bucureci/.

Mulțumim gazdei atelierului, AM Social Space și pentru promovare Săfițicuminți și Creionetica.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.