Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Charisma si magnetism

0

Charisma 2Fundatia Calea Victoriei va invita in perioda 13-15 iulie, de la ora 19:00, la Atelierul de Charisma si magnetism sustinut de lectorul Andrei Dunuta.

Te nasti cu charisma sau o inveti?

Acest workshop a fost creat ca sa-ti amintesti ca tu esti, de fapt, charismatic, ca poti avea succes. Descopera calitatile pe care trebuie sa ti le dezvolti, etapele pe care trebuie sa le urmezi si exercitiile practice prin care îti poti redobandi carisma si vei avea puterea sa influentezi o lume întreaga cu ideile si pasiunile tale extraordinare.

Lector: Andrei Dunuta
Data incepere: 13 iulie 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 3
Frecventa zilnica: luni 13, marti 14, miercuri 15 iulie
Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 135 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.