Atelier de Canto @ ALANDALA CAFE

0

In fiecare Luni seara 2 iunie –  30 septembrie

Ora : 19:30 – 22:00

In fiecare Luni seara de la ora 19:30 ne intalnim la Alandala sa cantam impreuna.

Vom invata tehnici de respiratie, cum sa ne incalzim vocea si cum sa ne-o imbunatatim impreuna cu Doina Stan (vioara) si Alexandra Fratu (canto).

Dupa vocalize si exercitii de respiratie incercam sa cantam piesa noastra favorita.

Daca vreti sa ni va alaturati veniti cu incredere.
Primul atelier este gratuit ia la restul platiti cat doriti.
Acest atelier s-a nascut din pasiunea pentru muzica si canto si dorinta de-a impartasi aceasta pasiune cu cat mai multa lume.

Intrare : Platesti cat doresti

ATELIER DE CANTO_ALANDALA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează