Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Canto @Alandala Cafe

0

Alandala Cafe va invita in fiecare Luni seara, de la ora 19:30 la un Atelier de Canto in care sa invatati tehnici de imbunatatire a vocii sau sa exersati melodia preferata pana iese asa cum v-ar placea. Link eveniment: https://www.facebook.com/events/661954207231075/

Alexandra Andreea Fratu va va arata diferite tehnici de respiratie si de incalzire a corzilor vocale iar Calin Strambu va acompania la pian in timpul vocalizelor.

Dupa vocalize si exercitii de incalzire, vom canta impreuna melodia preferata. Trebuie doar sa veniti pregatiti cu versurile, de asemenea, o puteti posta si pe Grupul Atelierul de canto.

Atelier de Canto@ALANDALA

Asteptam inscrierile voastre pe Grupul Atelierul de canto sau la alandala.cafe@gmail.com.

Acest atelier s-a nascut din pasiunea pentru muzica si canto si dorinta de-a impartasi aceasta pasiune cu cat mai multa lume.

Va asteptam cu drag!

Ora de incepere : 19:30 – 22:00
Participare : 20 Ron.
Aurel Vlaicu nr 70

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.