Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de campanie de crowdfunding / 10 octombrie

0

Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding este pregătit pentru persoanele care au o idee conturată, prin care doresc să inițieze o activitate nouă (proiect, un mic business) și au nevoie de:

  • fondurile necesare pentru a începe;

  • validarea ideii din partea comunității din care fac parte, a viitorilor clienți sau beneficiari;

În cadrul atelierului vom vorbi despre ce înseamnă să faci o campanie de crowdfunding, care sunt platformele online pe care să se publice și apoi, pornind de la elementele cheie necesare într-o campanie tipică de crowdfunding vă invităm să lucrați pas cu pas la propria campanie.

Presărăm exemple și studii de caz despre cum se conduce o campanie spre succes, învățând din campaniile de succes sau din greșelile făcute de alții, cu scopul de a crește șansele de reușită. Atelierul se adresează celor care doresc să inițieze campanii pe platformele românești, și în proporție de 80% se poate utiliza și pentru campanii de crowdfunding organizate pe platforme internaționale.

La sfârșitul zilei dorim ca fiecare dintre participanți să aibe într-o prima formă descrierea campaniei, tipurile de recompense potrivite, scriptul pentru filmul de prezentare, precum și căi de implicare a comunității pentru susținerea și promovarea campaniei.

Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding va avea loc vineri, 10 octombrie între orele 9-17:00 la sediul Training Café, Str. Academiei nr 17, etaj 3 (București).

Aici regăsiți o hartă.

09:00-09:15

Bine ați ajuns în spațiu

09:15-10:30

Ce înseamnă o campanie de crowdfunding, platforme specifice

10:30-10:45

Coffee break în spațiu

10:45-12:00

Ce înseamnă conținutul unei campanii? Cum arată a voastră?

12:00-13:30

Pauză de prânz

13:30-14:45

Recompense într-o campanie și scenariul filmului de prezentare

14:45-15:00

Coffee break în spațiu

15:00-16:30

Implicare comunitate

16:30-17:00

Concluzii ale participanților, feedback

Pentru a participa la atelier, vă invităm să vă înscrieți completând acest formular

  • Taxa de participare, preț întreg: 220 lei/ persoană.
  • Pentru înscrierea până la data de 12 septembrie, taxa este de 170 lei/ persoană.
  • Pentru înscrierea până la data de 24 septembrie, taxa este de 200 lei/ persoană.
  • Pentru 2 sau mai multe persoane din aceeași organizație, înscrise până pe 24 septembrie,  taxa este de 155 lei/persoană.

Cătălina Azamfirei face parte din echipa care a fondat in 2013 platforma de crowdfunding adresata ideilor antreprenoriale cu impact in societate: PotSiEu.ro. Ca parte a echipei, a acordat consultanță pentru campanii de crowdfunding recomandându-se “Creator de soluții”, pentru că reușește să contribuie cu soluții clare și potrivite nevoilor clienților. Prin formare expert în marketing și comunicare, adaptează strategii pentru domeniul non-profit și start-up. Are acreditare din partea Ministerului Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării (pentru ocupația Formator COD COR 242401).

Vă așteptăm cu drag și cu multă curiozitate să transformăm idei remarcabile în reușite inspiraționale!

Workshop pentru crearea unei campanii de (FB)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.