Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Branding

0

Te-ai întrebat vreodată cu câte branduri te intersectezi în fiecare zi? De câte ori, unde şi, mai ales, de ce? Te-ai întrebat de ce ai ales telefonul pe care îl ai, tricoul pe care îl porţi, câinele pe care îl scoţi la plimbare sau ultima destinaţie de vacanţă?

Fundația Calea Victoriei îți propune un Atelier de Branding care să te lămurească în ce fel se construiește și cum funcționează un brand puternic.

Un fapt de necontestat este că, de dimineaţă până seara, ne intersectăm fără drept de apel cu branduri de tot soiul. Pe unele le conştientizăm, le alegem, altele ne ies pur şi simplu în cale, iar altele ne trec pe lângă urechi exact la fel cum se succed imaginile în stânga şi dreapta când citim o carte în tren.

curs branding

Atelierul de branding este susținut de Cristina Radu, om de comunicare cu multă experiență în brand management, și se adresează acelor minţi curioase care vor să devină mai conştiente în legătură cu ceea ce reprezintă în mod teoretic şi practic lumea brandurilor, într-o notă de energie, amuzament, bună dispoziţie.

Vei înțelege care e diferenţa dintre brand şi produs, precum şi care sunt pilonii pe care se clădesc brandurile și vei începe să le percepi ca pe nişte semeni cu personalităţi proprii şi cu o istorie amplă în spate. Afli lucruri valoroase din spatele unor poveşti de succes sau înțelegi de ce au eșuat unele branduri de renume.

Temele cursului vor fi:

1. Brand vs. produs. Evoluţia comunicării şi influenţa acesteia asupra brandurilor. Importanţa poveştilor în comunicarea de brand. Cele 12 arhetipuri ale lui Jung. Eşecul brandurilor I. Temă practică: eşti un brand. Cine eşti?

2. De unde vine brandingul şi cine a fost, probabil primul brand manager din lume? Apariţia brandurilor moderne. Importanţa diferenţierii şi congruenţei în branding. Un top al brandurilor puternice şi al motivelor de eşec în branding. Eşecul brandurilor II. Tema practică: cum se oglindeşte brandul tău în public?

3. Despre personal branding. Principiile care stau la baza brandingului personal. Eşecul brandurilor III. Tema practică: ce puncte de congruenţă are brandul tău?

4. Eşti un brand. Te invit pe scenă! Atelier practic de definire a brandului personal.

Cursul include atât teorie cât şi exerciţii practice, începe din 14 mai, la 19.00, și are patru întâlniri, cu frecvență săptămânală. Întâlnirile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Ca să participi la curs, înscrie-te pe contact@victoriei.ro și achită din timp taxa de participare. Găsești detalii pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.