Atelier de benzi desenate la Academia Motanov

0

Academia Motanov organizează la București un atelier de benzi desenate pentru tineri între 12 și 16 ani, cu înscrieri până pe 15 aprilie 2014.

Afis atelier BD Academia Motanov

Atelierul îi va familiariza pe tineri cu universul BD și cu modul în care sunt gândite BD-urile. Participanții vor învăța să construiască o poveste cu un personaj bine conturat, să o spargă în cadre, să o deseneze și să o coloreze. Prima parte a atelierului se concentrează pe poveste, a doua pe desen. Se vor da teme aproape după fiecare întâlnire, dar nu va fi un efort, așa e cu activitățile plăcute.
BD-ul face legătura dintre scris și vizual, face povestea să fie mai atrăgătoare. Banda desenată ne învață să ne structurăm, să etapizăm și să prioritizăm – deci e vorba și de competențe transversale, aplicabile apoi în orice activitate, nu doar de competențele artistice – poveste și desen.
Atelierul se va desfășura în perioada 26 aprilie – 1 iunie și va cuprinde 12 ședințe de câte două ore, sub îndrumarea a doi creatori de benzi desenate : Robert Obert și Diana Necșulescu. Costul atelierului este de 800 de lei și include câte un album BD pentru fiecare participant + revistă editată și tipărită cu BD-urile realizate la atelier + materialele pe care le vor folosi participanții + diplomă.

Înscrierile sunt deschise până pe 15 aprilie. Pentru detalii, intrați aici. Noutățile vor fi anunțate în evenimentul pe Facebook.

Academia Motanov este un proiect al asociației culturale și educative Brain Fitness. Academia organizează ateliere pentru copii și adolescenți, cu o durată de cel puțin o lună, coordonate de profesioniști pasionați.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează