Atelier de Art Terapie

0

arteterapie_afis

www.facebook.com/AlandalaCafe

Atelier de Art Terapie

Ce este Art Terapia ?

Art Terapie înseamnă spaţiul sacru şi secret dintre Tine si mine, în care impreună vom incerca să schiţăm instantanee ale sufletului, Tu imaginanduţi-le, iar eu însoţindu-te.
Art Terapia presupune deschidere şi încredere din partea Ta, precum şi empatie şi sprijin din partea mea, integrând, într-o curgere firească şi spontană, atributele copilăriei în prezentul adultului: culoare, bucurie, energie..

In fiecare Duminica din luna Iulie pana in luna Octombrie, va invitam la Atelierul colectiv de Art Terapie din Alandala.

Atelierul dureaza 2 ore, incepe la 17:30 cu o mica introducere despre Art Terapie si un moment sa ne cunoastem, continuam apoi cu exercitii de Art Terapie, iar la final discutam despre ce am trait, ce simtim si ce ne dorim in continuare.

Acest atelier este deschis tuturor si este al doilea atelier de acest fel din seria atelierelor de art terapie ce se vor derula în fiecare duminică din luna iulie in Alandala.

Mai multe detalii si poze de la sesiunile trecute puteti vedea aici:
https://www.facebook.com/groups/artterapie/

Art Terapia faciliteaza exprimarea emotiilor si constientizarea lor, inglobând armonios toate planurile noastre: spirit, corp, suflet, efectul fiind deblocarea resurselor.

Asa ca invitati-va prietenii si haideti la Alandala!
Intrarea este libera.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează