Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de argumentare aplicată

0

Am deschis înscrierile pentru atelierul de argumentare aplicată. Așa cum vedem din e în ce mai des zilele acestea, ca să poți schimba ceva trebuie să îți faci vocea auzită, iar un dialog argumentat și civilizat poate face diferența între o ceartă și o dezbatere, între o negociere încheiată cu succes și o echipă dezbinată.

Dacă ți-ai propus să deprinzi abilități noi de argumentare, vorbit în public și gândire critică, te așteptăm alături de noi. Fie că lucrezi într-o echipă mică sau într-o corporație mare, fie că ești antreprenor sau freelancer, acest atelier te va ajuta să-ți formezi și antrenezi abilități utile atât pe plan profesional cât și personal.

Sursa: aici.

Printre super-puterile dobândite în cadrul atelierului se vor număra: capacitatea de a susține un punct de vedere într-un mod structurat și coerent, abilitatea de a-l prezenta în fața unui public și oportunitățile de relaționare cu alți profesioniști din diferite domenii de activitate.

Structura cursului este modulară și conține teme precum: structura argumentării – modelul de argumentare SEXI, elemente de contraargumentare, feedback, construcția și simularea unui discurs, tehnici de brainstorming.

Programul cursului:
*sâmbătă, 3 noiembrie sesiunea 1 între 10.00 și 13.30;
*sâmbătă, 10 noiembrie sesiunea 2 între ora 16.00 și 19.30;
*duminică, 11 noiembrie sesiunea 3 între ora 16.00 și 19.30;
*sâmbătă, 17 noiembrie sesiunea 4 între ora 10.00 și 13.30.

Cost participare: 680 RON

Investește în dezvoltarea ta și înscrie-te!

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe website-ul nostru: www.dialogon.ro/profesionisti/#openpascupas și prin achitarea costului de participare până la data de 25 octombrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.