Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de aranjamente florale

0

Cu Iulia Maria Catană – inginer horticultor

14 mai 2013

Din moși strămoși, florile au adus prospețime și culoare în casele noastre. Cu timpul, aranjarea lor a devenit o adevărată artă, inspiră bucurie, vitalitate și serenitate.

Cum faci un aranjament floral, sfaturi și mici secrete de întreținere a florilor, procedeul de plantare și transvazare, sunt câteva din tehnicile pe care Iulia vi le va împărtăși. Vino în Arca Urbană la atelierul cu Iulia Catană – meșter florar, pe 14 mai, începând cu ora 19:00.

Organizatorii vor aduce florile (flori de grădină, plante de interior, de balcon, terasă și grădină, flori tăiate, plante decorative), instrumentele și celelalte materiale de care vei avea nevoie ca să-ți creezi propriul aranjament floral, de care te poți bucura acasă sau pe care-l poți face cadou.

Rezervă-ți locul la bordul Arca Urbană printr-un mail la raluca.paul@viitorplus.ro și nu uita că taxa de îmbarcare de 40 de lei acoperă costurile portuare și toate materialele necesare atelierului floral.

 Arca Urbană este un spațiu de evadare din cotidianul bucureștean, un spațiu de petrece a timpului liber într-un mod creativ, relaxant, discutând cu oameni faini.  Arca Urbană este un proiect al asociației ViitorPlus. Urmărește pe Facebook calendarul evenimentelor și înscrie-te la newsletter-ul care anunță programul acestora.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.