Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier Dans Terapie @ Alandala

0

În ce constă spaţiul nostru vital, domeniul mişcării noastre? Cum preferăm să îl locuim, să îl populăm, să interacţionăm în el şi prin el?

Vă invităm JOI, 18 februarie, la Alandala, să facem împreună o mică degustare a mișcării ca instrument de cunoaștere.

Disclaimer: acesta este un atelier ce foloseste instrumente de dans-terapie. Fiecare participant este responsabil pentru siguranța sa în propria sa călătorie.

Atelier- Dans Terapie

Despre facilitator:
Loredana practică de mulți ani diverse stiluri de dans și mișcare, de la Aikido și Tai Chi, la Irish, Tango argentinian, contact improvization și dans contemporan. Este absolventă a facultății de psihologie Paris 8 și se află actualmente în formare în domeniul dans-terapiei.

Participarea ta: 30 ron ( sau cu confirmare de participare pe email:alandala.cafe@gmail.com 25 ron)

photocredit: www.ashikacreative,com/painting.html

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.