Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier cu Luci Gheorghiu: Montessori de la naștere – Activități pentru bebeluși de 0-6 luni

0

„Montessori de la naștere – Activități pentru bebeluși de 0-6 luni”,

Un atelier cu Luci Gheorghiu, educator AMI 0-3 ani, Sociolog, Masterat în Psihologie – terapia copilului și a familiei, absolventă a numeroase cursuri de parenting cu accent pe educația timpurie.

Sursa: aici.

Luci va vorbi despre cum arată un mediu pregătit pentru primele 6 luni și ce trebuie să conțină pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celui mic și va prezenta exemple de activități simple, usor de realizat acasă pentru dezvoltarea simțurilor și motricității acestuia.

Părinții pot veni cu bebelușii până în 6 luni la atelier.

Data: 7 decembrie 2017, orele 18.00 – 20.00

Detalii și înscrieri la adresa: info@montessori.org.ro
Taxă de participare: 100 ron / persoană

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.