Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astazi incep la Sala Polivalenta din Bucuresti Campionatele Nationale individual open si pentru echipe

0

Ediția 2021 a Campionatelor Naţionale individual open și pentru echipe reprezentative de club, precum și prima ediție a concursului internațional RomGym Trophy sunt organizate la finalul acestei săptămâni la Sala Polivalentă din București.

Sunt înscriși în competiție peste 70 de gimnaști (seniori și juniori), 38 la masculin și 35 la feminin, din România, Suedia, Ungaria, Insulele Feroe.

În întrecerea masculină vor concura sportivi de la CSA Steaua, CS Dinamo, CSȘ Dinamo, CSM Bistrița, CSM Lugoj, CSȘ Lugoj, CSM Reșița, CSȘ Reșita, CSȘ Buzău, Ungaria și Insulele Feroe.

În întrecerea feminină vor concura gimnaste de la CS Dinamo, CSȘ 1 Constanța, LPS Deva, CS Farul Constanța, CSȘ Focșani, CSȘ Bârlad, CSA Steaua, Suedia și Insulele Feroe, unele dintre ele componente ale proiectului “Țară, țară vrem campioane”, finanțat de OMV Petrom, prin Fundația Casa Campionilor, coordonată de Mariana Bitang si Octavian Belu.

Cluburile i-au înscris în competiție pe Larisa Iordache (CS Dinamo), Maria Ceplinschi ( CS Farul Constanța)- câștigătoare a două medalii de aur la World Challenge Cup de la Mersin, Ana Maria Bărbosu ( CSȘ Focșani), câștigătoare a 6 medalii de aur la Campionatele Europene de juniori din 2020, Silvia Sfiringu (CS Farul Constanța), Sabrina Voinea (CS Farul Constanța), Marian Drăgulescu (CSA Steaua), Gabriel Burtănete (CSA Steaua)- medaliat cu bronz la sărituri la World Challenge Cup de la Mersin, Andrei Muntean, etc.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

Vineri, 17 septembrie, 16.30-19.50 – festivitatea de deschidere și concursul masculin;

Sâmbătă, 18 septembrie, 15.15-16.40 și 18.10-19.40 – concursul feminin (două serii);

Duminică, 19 septembrie, 10.00-13.00 și 16.00-18.00 – finalele pe aparate la campionatele naționale și RomGym Trophy

În finalele RomGym Trophy, care vor avea loc duminică, 19 septembrie, se califică maximum 2 gimnaști din fiecare țară participantă.

Campionatul național open și al echipelor reprezentative de club este prima întrecere, după Campionatele Europene de la Cluj, din 2017, organizată pe podium de Federația Română de Gimnastică.

Concursul reprezintă pentru gimnaștii seniori o primă etapă de selecție în vederea participării la Campionatele Mondiale din Japonia (18-24 octombrie), competiție la care România a înscris două gimnaste și un gimnast.

Accesul spectatorilor este permis pe baza certificatului de vaccinare, a rezultatului negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, sau a dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Competiția va fi transmisă LIVE:

https://www.facebook.com/frgimnastica/

http://romgymtrophy.ro/live-streaming

https://youtube.com/channel/UCBOldh0BYIcCB8ZY3YWg4Ng

https://frgimnastica.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.