Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astazi, 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc Consulting Days

0

Astazi, 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc Consulting Days – un eveniment dedicat tinerilor pasionati de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor sa isi dezvolte o cariera in Consultanta. Evenimentul reuneste studenti in ultimul an de studii, masteranzi sau proaspat absolventi care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internationala, s-au implicat in activitati extracurriculare sau sunt membri intr-un ONG.

consulting days

Cei prezenti au sansa sa aplice la zeci de oportunitati de cariera oferite de companiile participante: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.

In plus, evenimentul de astazi va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri care vin in sustinerea participantilor pentru dezvoltarea unei cariere de success in consultanta:

  • Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – participantii vor afla care sunt provocarile unui job, care sunt etapele pentru dezvoltarea unei cariere de success direct de la partenerii si managerii celor mai mari companii din domeniu;
  • Speed Networking – in cadrul careia tinerii se pot informa despre oportunitati de cariera la care pot aplica in aceasta perioada, pot interactiona cu reprezentantii companiilor si pot afla care sunt cerintele pentru pozitiile de interes pentru ei;
  • Workshop-uri si studii de caz – aceste sesiuni vor fi sustinute de reprezentantii companiile partenere si le ofera participantilor sansa sa aplice conceptele teoretice, sa dezvolte si sa analizeze o serie de studii de caz.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.