Astazi, 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc Consulting Days

0

Astazi, 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc Consulting Days – un eveniment dedicat tinerilor pasionati de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor sa isi dezvolte o cariera in Consultanta. Evenimentul reuneste studenti in ultimul an de studii, masteranzi sau proaspat absolventi care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internationala, s-au implicat in activitati extracurriculare sau sunt membri intr-un ONG.

consulting days

Cei prezenti au sansa sa aplice la zeci de oportunitati de cariera oferite de companiile participante: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.

In plus, evenimentul de astazi va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri care vin in sustinerea participantilor pentru dezvoltarea unei cariere de success in consultanta:

  • Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – participantii vor afla care sunt provocarile unui job, care sunt etapele pentru dezvoltarea unei cariere de success direct de la partenerii si managerii celor mai mari companii din domeniu;
  • Speed Networking – in cadrul careia tinerii se pot informa despre oportunitati de cariera la care pot aplica in aceasta perioada, pot interactiona cu reprezentantii companiilor si pot afla care sunt cerintele pentru pozitiile de interes pentru ei;
  • Workshop-uri si studii de caz – aceste sesiuni vor fi sustinute de reprezentantii companiile partenere si le ofera participantilor sansa sa aplice conceptele teoretice, sa dezvolte si sa analizeze o serie de studii de caz.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează