Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astăzi, 10 octombrie este ultima zi in care vă puteți înscrie povestea în „depozitele de poveşti de succes”!

0

Astăzi este ultima zi în care vă puteți înscrie povestea de succes în advocacy sau participare publică la Gala Premiilor Participării Publice – G3P

 

Pasul 1: Descărcaţi şi completaţi formularul de înscriere de aici. Daca aveţi nelămuriri puteţi consulta Ghidul G3P.

Pasul 2: Trimiteţi formularul la depozite@ce-re.ro, prin fax la numărul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucureşti, dar nu mai târziu de 10 octombrie 2011. Proiectele înscrise, premiate sau nu, rămân in baza de date „Depozitul de povesti de succes” care este accesibila oricui este interesat, pe site-ul CeRe www.ce-re.ro.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la numerele de telefon: 031 1050 755, 0727 823 483, persoana de contact Lavinia Chiburte.

Pe 10 noiembrie, la Gala Premiilor Participării Publice, CeRe va aduce pe scenă noi poveşti de succes de implicare a cetăţenilor în procesul decizional.

G3P premiază cetățeni, organizații care prin acțiunile lor reușesc să determine schimbarea sau adoptarea unei decizii publice, în beneficiul comunității pe care o reprezintă.

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.