Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASTA-I TINEREŢEA NOASTRĂ / 5 decembrie 2013

0

„Tinerețea e singurul lucru pe care merită să-l ai”. Oscar Wilde

 Joi, 5 decembrie, ora 19:00, Godot Cafe te invită la piesa “Asta-i tinerețea noastră” cu Paul Ipate, Ioana Blaj și Conrad Mericoffer, în regia lui Radu Iacoban.

„This is our Youth”, de Kenneth Lonergan, a stat la baza nenumăratelor producții de teatru realizate în mai multe țări, incluzând mega producțiile finanțate pe West End și Broadway, avându-i în distribuție pe celebrii Matt Damon și Jake Gylenhall.

Trei tineri se maturizează într-o noapte. Pe scurt, aceasta este povestea spectacolului. Dennis, Warren și Jessica se întâlnesc accidental într-o noapte de martie și printr-o suită de întâmplări hazlii, întâmpină zorii dimineții cu verticalitatea unor oameni maturi. Poți să o numești lecție de viață, poți să-i spui întâmplare, oricum ai formula-o, ceea ce rămâne e vacarmul, pasiunea, impulsul cu care trei puști intră pe drumul anevoios și plin de capcane pe care ni-l oferă viața. Dennis e fiul unui pictor faimos, Warren e fiul unui afacerist, Jessica provine dintr-o familie înstărită și , cu toate astea, nici unul nu e sigur de viitorul lui..Fiecare din ei are problemele  specifice vârstei: se ceartă cu părinții – unul ajunge la performanța să fie dat afară – se luptă pentru câștigarea unui statut, dar autorul are grijă să ne releve aceste aspecte de fiecare dată cu umor, parcimonie și multă, multă duioșie.

astai tineretea noastra

Producția de la Godot propune spectatorului o oră și jumătate de haz și lacrimă. Vor râde cei tineri pentru că se vor recunoaște și vor plânge cei mai în vârstă pentru că își vor aminti…

Distribuția acestui spectacol este super cool, fiind formată din:

Paul Ipate (a mai jucat în Hârtia va fi Albastră, California Dreaming), Ioana Blaj care se numără printre figurile urbane des întâlnite pe micul și marele ecran, îndeosebi în campania publicitară promovată de o firmă importantă de telefonie mobilă, iar Conrad Mericoffer este bine cunoscut publicului din spectacolele „Livada de Vișini” montată la Teatrul Național de Felix Alexa și „Visul Unei Nopți de Vară”, Teatrul Mic. Regia este realizată de Radu Iacoban, aflat la prima experiență de acest gen, iar scenografia este realizată de…surpriză. ..Ana Ularu, proaspăt „Shooting Star” și laureată la premiile Gopo de anul acesta pentru rolul principal feminin din „Periferic”.

 O echipă de oameni fresh, vă așteaptă pe 5 decembrie, ora 19:00 la Cafe Godot cu un text în premieră în România și cu o tematică mai rar întâlnită în teatru  la un spectacol de comedie pentru toate vârstele.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.