Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training Mania!

0

În perioada 7-12 aprilie se va desfășura proiectul Training Mania organziat de ASPSE. Această activitate vizează toți studenții din București, care sunt interesați să își dezvolte abilitățile soft și să se pregătească pentru un interviu calitativ. Cu o echipa de traineri în spate, am construit un program prin care participanții să își însușească abilitățile printr-un mod dinamic.

Workshopurile au fost concepute în urma unor analize de nevoi privind abilitățile care sunt necesare la angajare, în departamente de HR a unor companii cunoscute, dar și în rândul studenților. Astfel pornim de la obiective, selfleadership și creșterea încrederei, continuăm cu teamwork, asertivitate, abilități de comunicare, gândire analitică, time management și terminăm prin a ne exersa abilitățile prin role play.

poster training mania

Trainingurile se vor desfășura pe parcursul a 6 zile, iar numărul de locuri disponibile este de 46 participanți. Aceștia vor fi selectați prin două etape: screening pe formular și apoi interviu.

Eveniment dedicat tuturor studenților, Training Mania este anul acesta la ediția a VII-a  și reprezintă o investiție în educație. Proiectul este organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației, European Federation of Psychology Students Associations, European Students Union, și recunoscută de Colegiul Psihologilor din România.

Mai multe detalii pot fi găsite site pe pagina oficială a proiectului:

 training-mania.aspse.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.