Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aspen Healthcare Forum, eveniment organizat de Institutul Aspen România, a ajuns la cea de-a 7-a ediție

0

Înalți oficiali și factori de decizie din domeniul sănătății, experți naționali și internationali specializați în politici de sănătate, cercetători și specialiști în tehnologii medicale și din industria farmaceutică vor fi prezenți la Aspen Healthcare Forum, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate dezvoltării si integrarii programelor si asistenței medicale din România in acord cu politicile OMS si ale UE. Aspen Healthcare Forum face parte din Programul Healthcare & Quality of Life, dezvoltat de Institutul Aspen România.

 

Evenimentul va avea loc pe 23 octombrie 2018, începând cu ora 8:30, la Hotel Ramada Park.

Ediția din acest an se bucură de prezența a peste 100 de participanți și 30 de speakeri, dintre care menționăm: Viorel Ștefan, viceprim-ministru și ministru interimar al Cercetării si Inovării; Conf. Dr. Diana Loreta Păun, consilier de stat în cadrul Departamentului Sănătate Publică al Administrației Prezidențiale; Prof. Dr. Alexandru Rafila, membru al Comitetului Executiv al OMS; Rodica Nassarsi dr. Cristian Grasu, secretari de stat în Ministerul Sănătății; Răzvan Teohari Vulcănescu, președinte interimar al CNAS; Dr. Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate Publica din Senat; Dr. Alexandru Velicu, Presedinte ANMDM. Totodată, la eveniment vor participa invitați din străinătate: Dr. Hans Kluge, director pentru sisteme de sanatate al OMS Europa; Prof. Dr. Sergio Pecorelli, fost președinte al Agenției Medicamentului din Italia și mulți alții.

Oficialii și specialiștii din sănătate prezenți la eveniment vor aborda subiecte legate de evoluția sistemelor de sănătate care să permită atingerea țintelor OMS privind accesul universal la servicii de sănătate și  despre căile de îmbunătățire a accesului la medicamente si servicii în România, vor discuta despre utilizarea informațiilor în fundamentarea politicilor de sănătate încât acestea să răspundă  nevoilor reale ale populației. Utilizarea noilor tehnologii disponibile pentru integrarea îngrijirilor medicale, creșterea performanței sistemului și a satisfacției pacienților sunt de asemenea pe agenda conferinței. Sesiunea de final a Aspen Healthcare Forum se adresează celor care pot sprijini îmbunătățirea indicatorilor dezvoltării umane în România prin asigurarea finanțării corecte, predictibile și sustenabile a sectorului sanitar, care reprezintă o investiție în viitorul economic și social al țării noastre.

Parteneri instituționali ai evenimentului: Ministerul Sănătății; Comisia pentru Sănătate Publică din Senat; Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților; Casa Naţională de Asigurări de Sănătate; Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”; Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti (SNSPMPDSB); Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Knowledge Partners: IQVIA, Societatea Română de Microbiologie.

Parteneri ai programului Healthcare&Quality of Life: Roche, Farmexpert, Janssen, Pfizer, Sanofi, GSK.

Parteneri al conferinței: Polisano, Kedrion Biopharma, Serban & Musneci Associates.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.