Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti a inceput recrutarile acestui an!

0

Incepand cu 1 octombrie, AEGEE-Bucuresti – filiala a celei mai mari organizatii studentesti din Europa (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – isi deschide portile catre publicul studentesc, si nu numai, dornic sa se implice in voluntariat pentru a se dezvolta, dar si pentru a dedica timpul sau si altora.

AEGEE-Bucuresti cauta tineri studenti, boboci, absolventi ori angajati, sa devina parte din reteaua de membri existenta in peste 170 de orase in aproximativ 40 de tari din Europa si din imprejurimi.

Profilul ideal de candidat este al tanarului dornic sa-si dezvolte ori sa-si slefuiasca aptitudinile in plan personal si profesional, curios si netemator in a pune intrebari si pregatit sa invete si sa exploreze. In urma voluntariatului in AEGEE, se asteapta o imbunatatire a abilitatilor de leadership, simtul raspunderii, spiritul de echipa, responsabilitatea, organizarea timpului in mod eficient, educatia financiara, organizarea de eveniment, capacitatea critica si de analiza, educatia civica participativa.

Pentru a deveni membru, este necesara completarea formularului online, in urma careia va fi setata  o data favorabila a discutiei in cadrul unui interviu. Perioada de aplicatii este deschisa pana in data de 16 octombrie, urmata de perioada de interviuri si, ulterior, de perioada de inductie in organizatie, in urma indeplinirii cu succes a pasilor mentionati.

De asemenea, pentru a putea cunoaste organizatia mai bine, AEGEE-Bucuresti invita toti curiosii in propriul sediu de  pe strada Frumoasa, nr. 31, la Noaptea Organizatiilor Studentesti – Editia a III-a, ce va avea loc in data de 5 octombrie, incepand cu orele  20:00.

Urmareste-i pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii si nu ezita sa ii contactezi pentru intrebari!

Parteneri media: Asociatia EcoAssist, Asociatia Macondo, Bucharest Summer University, Buzz Camp, Caroline Andreea Zgorțea, Catalyst, Concord Communication SRL, Educativa, Hipo.ro, Inspire, QS University Rankings, Scoala ADC Ro, Scoala de Valori, Scoala Informala de IT, StudLand, Teach for Romania, Universitatea Alternativa, LSRS, Teatrul Evreiesc, Academia Ratio, Agentia de Marketing SocialEyes, ANR JOBS, Asociatia Initiativa pentru Fericire, BAB.LA(loving languages), Colors in Projects, Community Links, CuSens, Cutia cu Poze (Cabina foto), Droidcon, ESN, Euro Qvorum, Eurosender, Festivalul Creative Fest #1, Fundatia Caesar, Gen90, Great Business Challenge, GSK, HR Club, Incubator107, Institutul Qvorum, IQads  IQOOL, Job4hotels, Junior Achievement Romania, Libraria Diverta, Metropotam, Multimedia Creation, ONG Fest, Online Student, Pipa Pacii, Redactia 4fun.ro, Romania Pozitiva, Scoala Vietii, Street Delivery, Student din provincie, Studentie.ro, The Good Company, TV City Bucuresti, Volunteers Fest, Work Stickers, Young Professionals, Social Gym, Lugera Romania, Bursele Telekom, Bucurestiul Tinerilor, Happy Cinema.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.