Asociaţia React organizează sesiunea “Echilibrul între carieră şi viaţa personală: mit sau realitate?”

0

Asociaţia React organizează în Bucureşti, miercuri, 25 martie, o sesiune gratuită de informare şi instruire pe tema echilibrului între carieră şi viaţa personală.

Evenimentul face parte dintr-o serie de 18 sesiuni care se adresează reprezentanţilor societăţii civile şi operatorilor mass-media şi are locuri limitate.

 Balanta-prof-fam

În data de 25 martie 2015, începând cu ora 11.00, Asociaţia React organizează, la hotelul Cişmigiu din Bucureşti, o sesiune de instruire cu tema “Echilibrul între carieră şi viaţa personală: mit sau realitate?”. Evenimentul se adresează, deopotrivă, reprezentanţilor societăţii civile (organizaţii neguvernamentale, asociaţii profesionale, instituţii culturale, patronate, sindicate etc.) şi ai mass-media, în calitate de formatori de opinie şi generatori ai schimbării.

Subiectul propus pentru dezbatere este unul de interes la nivel social deoarece aduce în atenţie aspecte ca: performanţa la locul de muncă, cum se reflectă la nivelul culturii organizaţionale lipsa unui echilibru între planul profesional şi cel personal, nevoia de relaxare şi de delimitare a celor două planuri pentru un stil de viaţă sănătos, etc.

Obţinerea unui echilibru între planul profesional şi cel personal este o provocare zilnică la care este supus individul, în calitate de actor activ al societăţii.

În cadrul sesiunii “Echilibrul între carieră şi viaţa personală: mit sau realitate?” vor fi abordate subiecte legate de discriminările şi stereotipurile cu care se confruntă femeile în exercitarea dreptului la muncă şi soluţiile de depăşire a acestora, etc.

Pentru participarea la eveniment şi pentru informaţii suplimentare vă rugăm să o contactaţi pe Ruxandra Palade, Expert egalitate de şanse – Asociaţia React, telefon 0732.714.849, e-mail: ruxandra.palade@asociatiareact.ro.

Evenimentul face parte dintr-o serie de 18 sesiuni de promovare a egalităţii de şanse şi de gen în România, adresate societăţii civile şi operatorilor mass-media. Sesiunile sunt organizate în cadrul proiectului “Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”.

Proiectul este implementat şi comunicat sub denumirea „Scoala de antreprenoriat pentru femei cu iniţiative responsabile (S.A.F.I.R)” şi este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în Oameni!

Asociaţia React este o organizaţie neguvernamentală ce participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunităţi prospere: sănătate, educaţie, economie socială şi dezvoltare comunitară. Implementăm proiecte integrate, care produc schimbări majore în viaţa oamenilor prin sprijin competent şi implicare activă. În cei nouă ani de la înfiinţare, am contribuit la schimbarea vieţii unui număr de aproximativ 200.000 de români şi am salvat peste 100.000 de vieţi omeneşti. Suntem printre cele mai premiate organizaţii neguvernamentale din România, cu 14 premii de excelență naţionale şi internaţionale. React are filiale în 5 oraşe din ţară şi o echipă de 50 de angajaţi şi peste 200 de voluntari. www.asociatiareact.ro 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.