Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia Pro Valores și Asociația Caritas București organizează sub titlul “Artă pentru viață” o inedită campanie de strângere de fonduri

0

Asociatia Pro Valores și Asociația Caritas București organizează sub titlul “Artă pentru viață” o inedită campanie de strângere de fonduri.

11 lucrări de artă plastică, semnate atât de artiști consacrați precum: pictorii Sorin Adam, Vasile Mureșan Murivale sau iconografista Carmen Paiu, dar și de tineri artiști din România, Republica Moldova și Rusia vor fi licitate în perioada 14 septembrie – 15 octmbrie.

Fondurile strânse vor ajuta copiii cu vârste între 9 și 17 ani aflați în îngrijirea Centrului Casa Sfântul Ioan.

Casa Sf. Ioan oferă sprijin unui nucleu stabil de copii aflați in situație de abandon familial. Misiunea Casei Sf. Ioan este sprijinirea copiilor admiși în centru pentru ca aceștia să depășească dificultățile generate de situația de separare de părinți, prin oferirea unui spațiu securizant unde copilul să se simtă acceptat, respectat si valorizat.

Lucrările pot fi vizualizate accesând: https://www.asociatiaprovalores.ro/galeria-virtuala/.

Suma de la care pornește licitația este afișată în dreptul fiecărei lucrări.

Ofertele se fac pe adresa: asociatiaprovalores@gmail.com

In fiecare zi, până pe 15 octombrie, ora 22, pe site-ul unde sunt expuse lucrările, vor fi anunțate sumele oferite de licitatori. Fiecare lucrare, la finalul perioadei de licitare, va intra în posesia celui care va oferi suma cea mai mare.

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores” și Asociația Caritas București.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.