Asociația Merci Charity, Stagiu de practică: poziție de cercetare în domeniul sănătății (medicină mobilă și sănătate orală).

0

Organizație: Asociația Merci Charity (CIF 30566444).

Stagiu de practică: poziție de cercetare în domeniul sănătății (medicină mobilă și sănătate orală).

Descriere: Oferim oportunitatea unui stagiu de practică de 30 de zile (septembrie/octombrie/noiembrie) pentru activitate de cercetare în domeniul sănătății (medicină mobilă și sănătate orală). Practica are loc la sediul asociației din str. Matei Voievod, nr. 15 (Zona Foișorul de Foc, București, sector 2).

Încheiem contract de voluntariat, eliberăm adeverință de practică și recomandare la cerere.

Studenții interesați sunt invitați să trimită o descriere personală (maxim 100 de cuvinte) la dani@mercicharity.ro (persoană de contact: Daniela Staicu) în perioada 28 august – 6 septembrie.

Merci Charity Boutique este o organizație nonprofit înființată în 2012, al cărei scop este să acorde sprijin cauzelor umanitare, prin proiecte de sănătate mobilă şi educaţie, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. „Zâna Merciluță” este primul cabinet stomatologic mobil din România care oferă servicii gratuite pentru copii cazuri sociale și umanitare (www.zanamerciluta.ro).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.