Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația DaAfaceri dă startul proiectului Business Intro. Aplică până pe 16 aprilie!

0

 

Asociația Studențească DaAfaceri organizează o nouă ediție a proiectului Business Intro. Acesta se va desfășura în perioada 23-27 aprilie, la Casa RAF – Romanian-American Foundation și BiblioLounge – Biblioteca Metropolitană. Evenimentul va consta într-o serie de workshopuri interactive și un business game.

Business Intro este prima școală gratuită de antreprenoriat pentru tinerii din București, și proiectul de lansare al Asociației Studențești DaAfaceri.

Proiectul are drept scop inițierea studenților și tinerilor absolvenți ai universităților din România, în domeniul antreprenoriatului, precum și stimularea dorinței de a-și deschide propria afacere. Participanții vor învăța cum să întocmească un plan de afaceri fezabil și vor interacționa cu alți tineri, interesați de antreprenoriat, care pot deveni în viitor parteneri de business.

Structura evenimentului este următoarea:

23.04 –  De ce ai nevoie la început de drum

24.04 –  Povești de succes din industriile creative

25.04 –  Marketing-ul, o unealtă importantă în orice start-up

26.04 – Continuarea sau sfârșitul unei afaceri

27.04 – Business Game – Testează-te înainte de a începe

 

Printre invitații care au confirmat deja prezența în cadrul evenimentului se numără Bogdan Grigore și Corina Anghel – traineri Improvizație, Ciprian Dragomir – trainer ONG & Business stratup, Andrei Marinescu – co-fondator Appscend, Claudia Suhov – co-fondatoare & Creative Director NextSteve Group și fondatoare Boko, Alexandu Manda – Marketing Manager și co-fondator Atelierele Pegas, Marius Luican – General Manager Reveal Marketing Research, Dragoș Roua – fondator Mirabilis Media.

 

Business game-ul va fi organizat de Horváth & Partners, ocupantă a primului loc în topul companiilor de consultanță în management din România.

 

Cei interesați se vor putea înscrie la proiect în perioada 3-16 aprilie, completând formularul de înregistrare la această adresă.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi aici.

afis

Despre DaAfaceri

daafaceriDaAfaceri este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din București, înființată în martie 2003.

DaAfaceri urmărește, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și dezvoltarea profesională a acestora pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri românesc, fiind Junior Entreprise în cadrul confederației internaționale JADE.

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.