Asociația DaAfaceri dă startul proiectului Business Intro. Aplică până pe 16 aprilie!

0

 

Asociația Studențească DaAfaceri organizează o nouă ediție a proiectului Business Intro. Acesta se va desfășura în perioada 23-27 aprilie, la Casa RAF – Romanian-American Foundation și BiblioLounge – Biblioteca Metropolitană. Evenimentul va consta într-o serie de workshopuri interactive și un business game.

Business Intro este prima școală gratuită de antreprenoriat pentru tinerii din București, și proiectul de lansare al Asociației Studențești DaAfaceri.

Proiectul are drept scop inițierea studenților și tinerilor absolvenți ai universităților din România, în domeniul antreprenoriatului, precum și stimularea dorinței de a-și deschide propria afacere. Participanții vor învăța cum să întocmească un plan de afaceri fezabil și vor interacționa cu alți tineri, interesați de antreprenoriat, care pot deveni în viitor parteneri de business.

Structura evenimentului este următoarea:

23.04 –  De ce ai nevoie la început de drum

24.04 –  Povești de succes din industriile creative

25.04 –  Marketing-ul, o unealtă importantă în orice start-up

26.04 – Continuarea sau sfârșitul unei afaceri

27.04 – Business Game – Testează-te înainte de a începe

 

Printre invitații care au confirmat deja prezența în cadrul evenimentului se numără Bogdan Grigore și Corina Anghel – traineri Improvizație, Ciprian Dragomir – trainer ONG & Business stratup, Andrei Marinescu – co-fondator Appscend, Claudia Suhov – co-fondatoare & Creative Director NextSteve Group și fondatoare Boko, Alexandu Manda – Marketing Manager și co-fondator Atelierele Pegas, Marius Luican – General Manager Reveal Marketing Research, Dragoș Roua – fondator Mirabilis Media.

 

Business game-ul va fi organizat de Horváth & Partners, ocupantă a primului loc în topul companiilor de consultanță în management din România.

 

Cei interesați se vor putea înscrie la proiect în perioada 3-16 aprilie, completând formularul de înregistrare la această adresă.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi aici.

afis

Despre DaAfaceri

daafaceriDaAfaceri este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din București, înființată în martie 2003.

DaAfaceri urmărește, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și dezvoltarea profesională a acestora pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri românesc, fiind Junior Entreprise în cadrul confederației internaționale JADE.

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează