Asociaţia Culturalis vă invită la expoziţia „Modelează-ţi oraşul”

0

Asociaţia Culturalis vă invită la expoziţia organizată în cadrul proiectului „Modelează-ţi oraşul” care va avea loc joi, 12 noiembrie 2015, începând cu orele 19, la Vişini Hub din Intrarea Vişinilor nr. 5 (lângă Hala Traian).

Expoziţia va reuni fotografii şi hărţi realizate de elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret” care au participat la atelierele organizate în proiect în luna octombrie. Materialele prezentate suprind Bucureştiul din universul adolescenţilor, viziunile lor asupra oraşului şi iniţiative de a crea un oraş mai prietenos, care să ţină cont de nevoile lor. Vizitatorii vor putea participa și la o dezbatere despre modul în care tinerii interacționează cu orașul, despre dificultățile întâmpinate și posibilele soluții împreună cu arhitectul Cătălina Vărzaru, asist. univ. la Universitatea de Arhitectura și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

12204012_1069296636437101_1180066868_o

Proiectul „Modelează-ţi oraşul” s-a născut din nevoia de a crea o relaţie sustenabilă între adolescenţi şi oraşul în care trăiesc şi de a le dezvolta spiritul civic pentru a trece de la statutul de simpli locuitori la cel de viitori cetăţeni responsabili şi implicaţi în comunitate. „Modelează-ţi oraşul” este este un îndemn către adolescenţii din Bucureşti să îşi descopere oraşul şi să îşi dorească să contribuie pozitiv la viitorul său.

Proiectul se derulează în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2015 cu sprijinul Filialei Teritoriale Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează