Asociaţia Culturalis vă invită la expoziţia „Modelează-ţi oraşul”

0

Asociaţia Culturalis vă invită la expoziţia organizată în cadrul proiectului „Modelează-ţi oraşul” care va avea loc joi, 12 noiembrie 2015, începând cu orele 19, la Vişini Hub din Intrarea Vişinilor nr. 5 (lângă Hala Traian).

Expoziţia va reuni fotografii şi hărţi realizate de elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret” care au participat la atelierele organizate în proiect în luna octombrie. Materialele prezentate suprind Bucureştiul din universul adolescenţilor, viziunile lor asupra oraşului şi iniţiative de a crea un oraş mai prietenos, care să ţină cont de nevoile lor. Vizitatorii vor putea participa și la o dezbatere despre modul în care tinerii interacționează cu orașul, despre dificultățile întâmpinate și posibilele soluții împreună cu arhitectul Cătălina Vărzaru, asist. univ. la Universitatea de Arhitectura și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

12204012_1069296636437101_1180066868_o

Proiectul „Modelează-ţi oraşul” s-a născut din nevoia de a crea o relaţie sustenabilă între adolescenţi şi oraşul în care trăiesc şi de a le dezvolta spiritul civic pentru a trece de la statutul de simpli locuitori la cel de viitori cetăţeni responsabili şi implicaţi în comunitate. „Modelează-ţi oraşul” este este un îndemn către adolescenţii din Bucureşti să îşi descopere oraşul şi să îşi dorească să contribuie pozitiv la viitorul său.

Proiectul se derulează în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2015 cu sprijinul Filialei Teritoriale Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.