Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Culturală REPLIKA a lansat campania de strângere de fonduri ”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!

0

Haideţi să creştem acoperişul la Replika!” /
”Let’s Raise The Roof At Replika!”

Asociația Culturală REPLIKA a lansat campania de strângere de fonduri ”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!/ Let’s Raise The Roof At Replika!” pe site-ul Indiegogo pentru repararea acoperișului Centrului de Teatru Educațional Replika.

R

Timp de 40 de zile se pot face donații pe platforma de crowdfunding Indiegogo!

Avem nevoie de ajutorul vostru!
Orice contribuție contează!

Despre noi

Noi suntem Radu Apostol (regizor), Katia Pascariu (actriţă), Mihaela Michailov (dramaturg şi critic), Viorel Cojanu (actor) şi Mihaela Rădescu (actriţă) şi am înfiinţat Centrul de Teatru Educaţional Replika pe 13 februarie 2015.

Centrul Replika este un spaţiu independent, interdisciplinar, dedicat îmbinării artelor într-un concept unitar, destinat colaborării dintre artiști profesioniști și comunități sau grupuri insuficient reprezentate şi încurajând un teatru pentru un public tânăr şi implicat. Teatrul educaţional, arta participativă, artistul activist lucrând cu şi pentru comunitate sunt concepte de bază pentru noi.

Viziunea noastră

Centrul de Teatru Educaţional Replika îşi dedică activitatea explorării şi prezentării publice a creaţiilor artistice performative, concepute de artişti activişti într-o strânsă relaţie cu comunitatea. Artiştii şi cetăţenii activi dau replică problemelor comunităţilor.

Realizările noastre

La un an de la începuturile sale, Centrul de Teatru Educaţional Replika a organizat 2 ediții ale Platformei de Artă Educațională, eveniment axat pe reprezentații ale unor spectacole cu dimensiune educaționlă, prezentări de carte și proiecții de film. În cadrul Platformelor au fost jucate 17 spectacole, în care au fost implicați peste 80 de artiști, au fost prezentate 21 de cărți și studii, de către critici literari și autori cunoscuți, au fost vizionate 21 de filme.

La Centrul Replika, într-un singur an, au avut loc 7 premiere, au fost organizate 4 ateliere cu grupuri de copii și adolescenți (atelier de scriere dramatică, atelier de comunicare vizuală, atelier de jocuri și exerciții teatrale, atelier de dans contemporan), au participat la evenimentele organizate peste 8000 de spectatori.

În ianuarie 2016, în cadrul Galei Premiilor AFCN, Centrul de Teatru Educaţional Replika a obținut Premiul pentru incluziune socială și dialog intercultural, și în martie 2016 a fost nominalizat la Premiile Radio România Cultural, secțiunea “Proiecte culturale şi festivaluri”.

Link-ul campaniei: https://igg.me/at/replikaroof/x
Link-ul materialului video: https://vimeo.com/161289610

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.