Asociatia Clubul Cainilor Utilitari te invita la Distractie Cu Caini La Mare Arta / HERASTRAU Roaba de Cultura

0

Sambata, 7 septembrie 2013, incepand cu ora 18:00, iubitorii de arta, parinti sau bunici impreuna cu cei mici, oameni si catei, sunt cu toii asteptati la evenimentul Distractie Cu Caini La Mare Arta, organizat de Asociatia Clubul Cainilor Utilitari si gazduit de Green Revolution in zona Roaba de Cultura din Parcul Herastrau.

Distractie Cu Caini La Mare Arta este un eveniment in cadrul caruia vom imbina arta cu joaca, cateii si concursurile, copiii si talentul lor, apoi le vom impletim pe toate cu voie buna, pentru ca la final sa ne bucaram, oameni si caini, de o atmosfera placuta, de buna calitate, care nu trebuie sa lipseasca in acest inceput de toamna. Locatia special amenajata va intampina vizitatorii cu spatii de joaca si odihna pentru cea mai amuzanta si relaxanta zi din week-end.

Au trecut vremurile in care trebuia sa vizitezi galeriile de arta somptuoase. Sau in care oamenii nu se puteau bucura de un act artistic fiindca erau impreuna cu copiii sau cateii lor. Invitam iubitorii de arta, inclusiv parinti si posesori de animale sa se delecteze cu o expozitie de scultpura in aer liber. Cu totii vor avea ocazia sa admire sculpturi deosebite si chiar sa il cunoasca pe artistul care le-a creat – Costache Popescu Ghergani.

Copii se vor distra garantat – avem pregatite alteriere de creatie si suntem pregatiti cu creioane colorate, hartie si locuri unde sa-si expuna desenele si viziunea despre relatia om-animal. Si nu, nimeni nu trebuie sa-si lase catelul singur acasa. Fiindca am pregatit concursuri speciale si amuzante, cu premii atractive: Pista Ispitelor si Biscuitul Zburator vor aduce garantat zambetul pe chipurile tuturor, participanti sau vizitatori.

Sunt pregatite demonstratii de dresaj oferite de echipa de agility a Clubului Cainilor Utilitari si va fi prezentat cursul interactive pentru copii si parinti “Cainele, prietenul meu”, cu ajutorul caruia cei mari si cei mici isi vor insusi notiuni despre  relationarea si interactiunea corecta “om-caine”.

Intreaga distractie va fi surprinsa in imagini memorabile de catre echipa Pet Star Foto, unul dintre putinele servicii foto dedicate animalelor de companie si famiilor acestora.

Asteptam pe toti, cu mic cu mare, bipezi si patrupezi la evenimentul Distractie Cu Caini La Mare Arta, in parcul Herastrau la Roaba de Cultura, in data de 7 septembrie, incepand cu ora 18:00!

 

 caine

Clubul Câinilor Utilitari (CCU) este o asociaţie fondată în 2010 de o parte dintre membrii proiectului „Dogs for people”, oameni cu o experienţă de peste 10 ani în proiecte sociale. CCU se ocupă cu pregătirea câinilor de utilitate socială, consilierea diferitelor organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale în ceea ce priveşte folosirea câinilor utilitari, educarea opiniei publice, dar mai ales a copiilor, despre beneficiile interacţiunii om-animal sau despre câini utilitari şi câini în general. Mai multe informatii pe www.caini-utilitari.ro

Costache Popescu Ghergani este un artist plastic roman. Mai multe informatii despre lucrarile sale si sculpturile pe care le va expune pe blogul sau: http://costacheghergani.blogspot.ro/search/label/sculpture.

Pet Star Foto este un serviciu profesionist dedicat exclusiv fotografiei pentru animale, care a luat fiinta in Bucuresti in anul 2012, cu un portofoliu larg de sedinte foto pentru caini, pisici, cai dar si alte animale de companie. Mai multe informatii pe site-ul www.PetStarFoto.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează