Ashoka România organizează proiecţia filmului documentar “The Beginning of Life”

0

Pe 4 Octombrie vă invităm la cinema Ashoka România organizează proiecţia filmului documentar “The Beginning of Life”

Una dintre cele mai mari progrese în neuroştiinţă este descoperirea faptului că dezvoltarea tuturor fiinţelor umane se bazează pe combinaţia dintre factori genetici, calitatea relaţiilor inter-umane şi mediul înconjurător. “The Beginning of Life” (“Începutul vieţii”) este o invitaţie la o reflecţie importantă: ne preocupă suficient de mult această perioada unică, ce defineşte atât prezentul, cât şi viitorul omenirii?

Povestea filmului a fost elaborată de #AshokaFellow Ana Lucia Villela, fondatoarea Alana Institute şi susţinut de UNICEF.

Filmul va fi subtitrat în limba engleză.
Proiecția va fi urmată de o discuție facilitată pe tema educației timpurii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.