Ashoka Film Festival aduce 4 filme documentare și conversații cu antreprenori sociali despre educație, mediu, multiculturalism, soluții la provocări globale și responsabilitate socială

0

Ashoka Film Festival aduce 4 filme documentare și conversații cu antreprenori sociali despre educație, mediu, multiculturalism, soluții la provocări globale și responsabilitate socială.

Ne place vara și în septembrie așadar vă invităm sa vedem filmele și să povestim pe 2 dintre rootop bar-urile din București: Pura Vida Sky Bar și Deschis Gastrobar.

Programul proiecțiilor este după cum urmează și înscrierile se pot face aici.

18 Septembrie de la 19:30, The Beginning of Life –  Pura Vida Sky (în str. Smârdan 7). O incursiune în primii ani de viață, impactul educației timpurii și rolul genelor și al mediului asupra dezvoltării copiilor.

20 Septembrie de la 19:30, Human –  Deschis Gastrobar (în Splaiul Unirii 160). O colecție impresionantă de povești și imagini despre lumea în care trăim, multiculturalism și umanitate. A fost primul film ce a avut premiera în Sala Adunării Generale a ONU în prezența Secretarului General Ban Ki-moon.

25 Septembrie de la 19:30, Who cares? – Pura Vida Sky (în str. Smârdan 7). O colecție inspirațională de povești ale unor antreprenori sociali cu impact global de la Muhamad Yunus la fondatorul Ashoka Bill Drayton

27 Septembrie de la 19:30, Little Yellow Boots – Deschis Gastrobar (în Splaiul Unirii 160). Ce diferență poate să facă o singură persoană? Cum arată viitorul în fața schimbărilor climatice? Cum va arăta lumea pentru copiii născuți peste 40 de ani?

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.