Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER transformă sesiunea în artă!

0

Vrei să ai parte de o sesiune cool? ASER dă start campaniei „10 pentru Sesiune”, prin intermediul căreia tu să ai parte de experiențe memorabile. În perioada 20 ianuarie – 9 februarie, asociația ți-a pregătit multe surprize prin care vei vedea sesiunea ca o artă, cu ocazia împlinirii a 10 ani de #10pentruSesiune.

ASER ți-a adus zâmbetul pe buze prin multe surprize pregătite special pentru tine, timp de 10 ani. Intra și tu în turul rimelor și al stickerelor schițate bine pentru aceasta ediție aniversară și vezi câte din ele te vor inspira pentru a deveni Picasso-ul examenelor tale. Iar cum în sesiune este nevoie și de puțină distracție pentru a te detașa de orele lungi de învățat, echipa ASER te viziteaza în căminele universităților din București (Belvedere, Moxa, SNSPA), pregătiți să îți facă perioada examenelor mai ușoară cu rime fun și multe alte surprize.

Experiențele se țin în lanț și în sesiune! Astfel, ASER, împreuna cu EY, Virgin Radio și P&G, ți-au pregătit concursuri prin care îți vei contura cele mai tari experiențe pe care să le faci după examene.

Încă mai cauți motivația? Intră pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram pentru mai multe detalii despre campanie, concursuri, regulamente, dar și pentru a descoperi galeria de stickere ce sunt alături de tine in arta studenției!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.