Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER te invita sa iei parte la cea de-a treia editie a evenimentului TrendIn!

0

The open doors of our factory

ASER te invita sa iei parte la cea de-a treia editie a evenimentului TrendIn! Te asteptam in mediul online, pe 19-20 mai sa afli despre branding, cat si despre e-commerce direct de la specialisti in domeniu, care sunt pregatti sa iti vorbeasca despre experieta personala. 

Start the branding manufacturing

In prima zi, Roxana Hurducas te va intampina in primul sector al fabricii: brandingul, vorbind despre experienta personala, de ce este important brandingul, cat si despre procesul acestuia. Totodata, ti-am pregatit mai multi speakeri cu care poti interactiona precum Catalin Armeanu si Anabela Luca care iti vor impartasi povestile lor de succes, dar si tips&tricks in domeniul brandingului. 

Find the process behind e-commerce

In a doua zi, Alex Cernatescu va deschide sectorul e-commerce-ului, unde va vorbi despre avantajele si dezavantajele acestuia, cat si despre platformele e-commerce. De asemenea, vei avea ocazia sa auzi experienta personala a lui Cosmin Nastasa, a Ralucai Radu și multi altii. Pe parcursul celor doua zile vei putea sa le pui intrebari, reusind astfel sa iti raspunda la curiozitatile tale legate de lumea marketing-ului. 

Grabeste-te si inscrie-te AICI pana in data de 19 mai! Vino sa descoperi noutati despre branding si e-commerce. Pentru mai multe detalii legate de urmatoarea experienta din studentia ta, intra pe paginile de Facebook si Instagram ASER si pe www.aser.ro.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.