Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER te invită la cea de-a treia ediție a evenimentului Inov’Up! Te așteptăm online, pe 3 și 4 martie

0

Inov’Up – Loading Virtual Message…

ASER te invită la cea de-a treia ediție a evenimentului Inov’Up! Te așteptăm online, pe 3 și 4 martie, să explorăm spațiul intraprenoriatului, antreprenoriatului și digitalizării împreună cu oameni de afaceri de top.

Launch your future career

În prima zi, Radu Georgescu, co-fondator Gecad Venture, te va introduce în lumea intraprenoriatului și antreprenoriatului, vorbind despre experiența personală în domeniul de business. De asemenea, vei avea ocazia să interacționezi, printre mulți alții, cu Cristian Tudor de la Microsera și Cristian Chifoi fondatorul Bubble Waffles, care îți vor împărtăși poveștile lor de succes, precum și modurile în care au reușit să aducă inovația în afacerile lor. În urma discuțiilor vei primi răspunsuri la multe din curiozitățile tale atât legate de primii pași ai unei afaceri, cât și despre evoluția acesteia.

Orbitate with us around digitalization

În a doua zi, Valentin Radu, CEO la Omniconvert, va vorbi despre despre impactul pe care digitalizarea l-a avut asupra omenirii, precum și despre evoluția pe care o va avea mediul de business în anii ce urmează. Vei acumula cunoștințe, vei construi noi perspective și îți vei schimba viziunea despre domeniul de afaceri și despre  direcția de digitalizare a unui business.

Ce mai aștepți? Înscrie-te AICI până în data de X și vino să descoperi posibilitățile infinite din lumea antreprenoriatului, intraprenoriatului și digitalizării! Pentru mai multe detalii legate de următoarea experiență din studenția ta, intră pe paginile de Facebook și Instagram ASER și pe www.aser.ro

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.