ASER revine cu cea de-a XI-a editie a proiectului Ingenius care se va desfasura in perioada 16-24 Aprilie!

0

From walls to feed: design your digital canvas

ASER revine cu cea de-a XI-a editie a proiectului Ingenius care se va desfasura in perioada 16-24 Aprilie! Pentru a invata informatii esentiale despre metode de promovare, etapele unei strategii si campanii de succes, te invitam sa explorezi universul Social Media Marketing-ului alaturi de noi.

Spray on the magic of Social Media: Pe parcursul proiectului vei avea numeroase oportunitati de invatare si vei afla, prin intermediul prezentarilor si workshop-urilor, cum poti atrage audiena potrivita, cum poti comunica eficient cu aceasta, ce metode sunt eficiente in valorificarea brandului tau. Topicurile abordate sunt Strategy on Social Media, Promotion si crearea de continut in mediul online.

Meet new nuances of Marketing: Te vei intalni cu speakeri si traineri precum Yoyo, Mihaela Lemnaru, Cristian Manafu, Ana Pogonariu, care iti vor oferi noi perspective asupra domeniului și care iti vor raspunde la orice curiozitate. Pentru ca ne dorim sa oferim o experienta completa, vom organiza o sesiune de Biblioteca Vie, în cadrul careia vei putea discuta direct cu un brand manager si doi social media managers, timp in care vei afla mai multe din parcursul lor in domeniu. Daca iti doresti o viitoare cariera in Marketing, vrei sa afli cum a evoluat Social Media sau care sunt tendintele la momentul actual, Ingenius iti ofera un cadru placut in care te poti familiariza cu domeniul.

Discover your Social Media skills: Dupa ce vei asimila informatiile necesare in timpul proiectului, vei avea ocazia sa le pui în practica alaturi de echipa ta la momentul Pitch-ului! Proiectul nostru iti ofera sansa sa-ti valorifici imaginatia si sa cunosti studenti care au aceleasi interese ca tine, prin intermediul programului nostru de Buddy.

Ti-am starnit curiozitatea? Completeaza formularul de inscriere pana pe 11 Aprilie, ora 23:59 si hai cu noi intr-o aventura ingenioasa, in cadrul ASER!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.