Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER | Maratonul de experiențe din studenţia ta

0

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) dă start înscrierilor în comunitatea unde studenţia e la ea acasă. În perioada 28 septembrie – 11 octombrie, ia-ţi abonamentul pentru maratonul momentelor de neuitat ce îți vor transforma anii de facultate într-un serial în care tu ești personajul principal.

ASER este locul în care cele mai creative inițiative prind contur, așa că fii protagonistul în drumul tău spre succes . Experiența ASER te va ajuta să îţi găsești pasiunea și să o dezvolți într-un context autentic și plin de oportunități, în care vei primi informații valoroase de la specialişti din diferite domenii. Aici este locul în care vei lega prietenii pe viață și vei crea amintiri memorabile alături de ceilalți ASERişti. Studenția ta va deveni precum una despre care credeai că există doar în seriale.

În ASER vei avea șansa să realizezi, alături de alți tineri talentați și implicați, proiecte și evenimente cu un real impact asupra mediului economic studenţesc. Vei lua contact cu personaje importante din lumea business-ului și vei descoperi toate secretele ce stau la baza unor domenii precum: Marketing, PR, Logistics&Finance, HR, Sales, Organisational Culture, Dezvoltare Strategică, Project Management și Event Management.

Ești pregătit să scrii cel mai autentic scenariu al studenției tale? ASER este locul potrivit în care să începi! Înscrie-te AICI până pe data de 11 octombrie și oferă-i studenției tale o doză de acțiune și dinamism!

Fii cu ochii pe paginile de Facebook şi Instagram ASER pentru a afla mai multe despre cea mai autentică asociaţie studențească!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.