ASER dă startul campaniei “10 Pentru Sesiune”, prin intermediul căreia vei primi motivația necesară pentru a trece cu bine de examene

0

ASER | Make some memories

În perioada 6-26 iunie, ASER te cheamă într-o excursie către mare, plină de atmosfera de vară și momente faine, care te vor face să înveți cu spor pentru ca mai apoi să petreci din greu! De asemenea, vor veni chiar la tine în cămin pentru a împărtăși momente unice dar și de a împărți stickere amuzante care să mențină nivelul de energie ridicat.

Timp de 12 ani, ASER a fost alături de studenți în fiecare sesiune, iar anul acesta nu face excepție. ASER te invită să iei parte într-o vacanță cu prietenii, unde vă veți crea amintiri frumoase și veți putea să le colecționați sub forma stickerelor! În această sesiune, motivația vine din partea oamenilor de lângă tine și din partea ASER, așa că dă tot ce ai mai bun pentru a te putea bucura de momente de neuitat în mare. 

Alături de partenerii Coca Cola HBC, Decathlon și BAT, ASER te va surprinde cu nenumărate concursuri unde vei avea șansa de a câștiga multe surprize. Acestea te vor motiva și mai tare să obții rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi la maxim după sesiune.

Pregătește-ți aparatul foto și bagajul. După sesiune, ASER pleacă spre mare!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.