Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER a dat start inscrierilor pentru evenimentul Inov’Up. Inov’Up îți dezvăluie secretele din lumea afacerilor!

0

ASER te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Inov’Up. Vino să explorezi lumea antreprenoriatului și intraprenoriatului de la oameni de succes, pe 3 și 4 martie, la sala Leaders. 

Check point-urile de pe harta Inov’Up  îți vor arăta drumul spre succes

Primul check este în lumea intraprenoriatului. Monica Cadogan, fondatoarea Vivre.ro, și Sergiu Neguț, cofondator Fintech Os, îți vor arăta cum au reușit în mediul de business și cum inovația le-a adus un plus de valoare afacerii lor, prin intermediul unui debate. Vei descoperi lucruri ce-ți vor schimba viziunea despre lumea afacerilor ce este în plină dezvoltare. 

Al doilea check este antreprenoriatul. Explorează lumea afacerilor cu antreprenori de top din România, precum Mike Costache, Felix Patrascanu si Monica Radu, ce-ți vor povesti despre experiența lor și pașii pe care i-au făcut pentru a ajunge persoane de succes în mediul de business românesc. Vei avea contact direct cu alți cinci oameni ce au reușit în diferite domenii pe piața din România: Laurențiu Bănescu, Mircea Matei, Eugen Dubălaru, Alexandru Diaconu și x. Vei purta discuții cu ei pentru a afla răspunsul curiozităților tale despre antreprenoriat și cum să ai succes în afaceri. 

Ce mai aștepți? Explorează lumea business-ului la Inov’Up și descoperă secretele inovației! Înscrie-te AICI până pe data de 2 martie, ora 23:59 și cunoaște o lume în continuă dezvoltare din care vei acumula know-how de la oameni de succes. Urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER pentru a afla drumul pe harta inovației în lumea intraprenoriatului și a antreprenoriatului. 

Asociația Studenților Economiști din Romania este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.