ASC-UB își deschide oficial ușile

0

ASC-UB își deschide oficial ușile

Miercuri, 15 mai, Asociația Studenților la Comunicare – Universitatea din București (ASC-UB) își deschide oficial ușile. Grand Opening Party cu multă distracție, voie bună, talente ascunse de-ale studenților și voci explozive. Petrecerea de deschidere este modalitatea de a arăta că studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării știu să se distreze, iar volunariatul este plăcut la noi. Sunt soldații distracției și teroriștii sedentarismului cultural.

În prima parte a evenimentului, studenții vor afla care este misiunea strict secretă a ASC-UB și ce obiective au pentru viitor. Următoarea parte este cea în care studenții sunt spionii cu cele mai bune gadgeturi vocale. Colegii noștri ne vor întemnița cu partituri și note muzicale. Participantul Mass Media Star, Alex Cernat, va cânta alături de Giulia Damian câteva melodii R&B. Lor li se va alătura Cristina Stratulat care ne face încălzirea pentru o noapte de distracție.

Punctul culminant va fi atins către mercenarii de la Plastik Charm care vor lansa proiectile nemaivăzute de publicul românesc. Ei ne fac onoarea de a susține un recital pentru Grand Opening Party ASC-UB. Băieții revin pe front pentru a ne încânta cu piesele lor, după ce au fost la Media Prom și au ridicat toți studenții în picioare.

Asociația a fost înființată anul acesta. de trei studente. ”FJSC era singura care nu avea asociație studențească reprezentativă. După Media Prom am pus bazele ASC-UB. Putem spune că venim cu putere din spate și vrem să ne implicăm cât mai mult în viața studențească. Vrem să schimbăm prin exemplu, chiar dacă pare un vis.”, spune președintele fondator ASC-UB, Florentina Crușitu.

Studenților din ASC-UB li s-a alăturat sponsor Danone care susține inițiativa și dorința de a afla cât mai multe. Compania ne pregătește și o surpriză în săptămâna ce urmează. În plus, partenerii media TV CITY, Gen 90, IQool, România Pozitivă, Orasul Meu și StartUB ne sunt alături.

 Grand Opening Party va avea loc în Kulturhaus, sus, unde sunt așteptați peste 300 de studenți. Intrarea este liberă.

GOP

 

*** Acest comunicat de presă nu este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează