Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASC-UB își deschide oficial ușile

0

ASC-UB își deschide oficial ușile

Miercuri, 15 mai, Asociația Studenților la Comunicare – Universitatea din București (ASC-UB) își deschide oficial ușile. Grand Opening Party cu multă distracție, voie bună, talente ascunse de-ale studenților și voci explozive. Petrecerea de deschidere este modalitatea de a arăta că studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării știu să se distreze, iar volunariatul este plăcut la noi. Sunt soldații distracției și teroriștii sedentarismului cultural.

În prima parte a evenimentului, studenții vor afla care este misiunea strict secretă a ASC-UB și ce obiective au pentru viitor. Următoarea parte este cea în care studenții sunt spionii cu cele mai bune gadgeturi vocale. Colegii noștri ne vor întemnița cu partituri și note muzicale. Participantul Mass Media Star, Alex Cernat, va cânta alături de Giulia Damian câteva melodii R&B. Lor li se va alătura Cristina Stratulat care ne face încălzirea pentru o noapte de distracție.

Punctul culminant va fi atins către mercenarii de la Plastik Charm care vor lansa proiectile nemaivăzute de publicul românesc. Ei ne fac onoarea de a susține un recital pentru Grand Opening Party ASC-UB. Băieții revin pe front pentru a ne încânta cu piesele lor, după ce au fost la Media Prom și au ridicat toți studenții în picioare.

Asociația a fost înființată anul acesta. de trei studente. ”FJSC era singura care nu avea asociație studențească reprezentativă. După Media Prom am pus bazele ASC-UB. Putem spune că venim cu putere din spate și vrem să ne implicăm cât mai mult în viața studențească. Vrem să schimbăm prin exemplu, chiar dacă pare un vis.”, spune președintele fondator ASC-UB, Florentina Crușitu.

Studenților din ASC-UB li s-a alăturat sponsor Danone care susține inițiativa și dorința de a afla cât mai multe. Compania ne pregătește și o surpriză în săptămâna ce urmează. În plus, partenerii media TV CITY, Gen 90, IQool, România Pozitivă, Orasul Meu și StartUB ne sunt alături.

 Grand Opening Party va avea loc în Kulturhaus, sus, unde sunt așteptați peste 300 de studenți. Intrarea este liberă.

GOP

 

*** Acest comunicat de presă nu este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.