Artwe lansează proiectul educaţional „Cuprins” @ Atelierul de Producţie – 5 noiembrie 2011

0

Pe 5 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Atelierul de Producție (Bucuresti), Artwe lansează ”Cuprins”, proiect de încurajare a lecturii.

„Cuprins” transformă Atelierul de Producție întru-un întru-un spațiu de joacă educaţional. Acesta pune la dispoziţia participanților ateliere de dicție, bune maniere, tarot, psihoterapie-dezvoltare personală, public speaking, exerciții de psihodramă, quilling, biblioteci vii, teatru pedagogic, teatru forum plus alte activităţi atractive susținute de către Artwe și alte organizații non-guvernamentale partenere. Printre acestea amintim: Incubator107, MindRoom, Tineri pentru România de Mâine, Asociaţia Creativ, Deschide-ţi Sufletul, Public Speaking, Alina Pertea.

După aproximativ patru ore de activităţi nonformale, rămânem la party cu cei de la Loungerie II pentru un live act provocator, după care Notsocommondj ne va face să dansăm până la epuizare.

„Cuprins” este un proiect cultural-educațional care încurajează lectura în spațiul urban, prin schimbul de cărți între cititori. 5 locații (Shift, Godot, La scena, Incubator107, Green Tea) vor găzdui pentru început biblioteci Artwe cu 800 titluri adunate de la edituri şi oameni care au în comun pasiunea pentru lectură. Doritorii pot împrumuta gratuit o carte cu o singură condiţie: aceea de a pune alta în locul celei pe care au luat-o. In plus, pentru a încuraja iubitorii de lectură să intereacționeaze, cititorii îşi vor putea lăsa „amprenta” pe post-it-urile creative ce vor însoţi cărţile.

Accesul la eveniment se va face în baza donării (a cel putin) unei cărti (la alegere) care se va regăsi ulterior în bibliotecile Artwe, amenajate special în locațiile partenere. In cazul în care nu te poţi despărţi de nicio carte există opţiunea de a dona o sumă modică în scopul dezvoltării proiectului prin achiziţionarea cărţilor necesare.

Asociaţia Artwe este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în septembrie 2010 şi care se adresează studenţilor cu inclinaţii artistice. In acest scop ne propunem să încurajăm bunul gust, creativitatea, neconvenţionalul în rândul studenţilor şi nu numai. „Cuprins” reprezintă cel de-al treilea proiect Artwe după Royal Junkie şi Noname.Art.

Mai multe informații puteți găsi pe website-ul proiectului: www.artwe.ro sau facebook:

facebook.com/artwe.share

facebook event page

Parteneri: Atelierul de Productie, Shift, LaScena, GodotCafeTeatru, Incubator107, GreenTea

Edituri: Institutul Cultural Român, Editura Minerva, Editura Herald, Casa de Editură Max Blecher, Editura Trei


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.