ARTHUB Bucharest anunță înscrieri pentru ediția de primăvară a târgului Ecleraj Boutique: Spring Love

0

Ecleraj Boutique ediția #3: Spring love se va desfășura în perioada 23 februarie – 8 martie 2019, pe parcursul a 14 zile, în care vizitatorii își vor putea găsi cele mai frumoase cadouri atât pentru perioada de Dragobete, cât si pentru 1-8 martie. Vă așteaptă mărțisoare realizate din cele mai nobile materiale, felicitări și aranjamente florale dar și obiecte de autor, create de artiști, pentru a oferi cele mai inspirate daruri celor dragi nouă.

Ecleraj Boutique este târgul de artă contemporană, cadouri și decorațiuni de autor, curatoriat și organizat periodic de ARTHUB Bucharest (str. Theodor Aman nr. 38).

Gândit în primul rând ca un boutique de cadouri de artă, Ecleraj Boutique este un concept store unde periodic selectăm creații deosebite, potrivite pentru a fi cele mai inspirate daruri. Vizitatorii pot găsi obiecte de artă: gravură, sculptură, desen, pictură; obiecte decorative din ceramică, porțelan pictat manual; tapiserii și materiale textile deosebite pentru casă dar și bijuterii rafinate, haine de designer, corpuri de iluminat.

Aflat la a treia ediție, Ecleraj Boutique a susținut încă de la început arta și designul de calitate oferind o platformă de promovare eficace și o campanie de comunicare foarte activă.

Invităm artiști din domeniul designului ambiental, al designului de obiect și artiști plastici să ni se alăture într-un demers curajos care implică promovare intensă își o formulă inovatoare de prezentare a obiectelor, într-un concept expozițional menit să încurajeze achiziția.

Pentru a propune spre selecție obiecte de artă vă rugăm să solicitați și să consultați pachetele de participare și promovare și scrieți-ne pe adresa ecleraj.boutique@gmail.com până la data de 30 ianuarie 2019. Nu mai garantăm serviciile de promovare pentru înscrierile survenite după această dată. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a selecționa artiștii participanți în funcție de portofolii.

Despre Ecleraj Boutique: https://eclerajboutique.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Ecleraj/

https://www.instagram.com/ecleraj.boutique/

Despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1841569662619083/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.