Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ARTFair – Expozitie de arta contemporana independenta in aer liber la Green Hours

0

ARTFair – Expozitie de arta contemporana independenta in aer liber

Sambata 24 si duminica 25 martie 2012 intre orele 10 – 18, ARTA IESE IN GRADINA!

Parasind spatiul atelierelor de creatie, artistii plastici va asteapta la o expozitie de arta cu vanzare. Lucrari de pictura, grafica, sculptura si bijuterie de autor, pe toate le veti gasi in gradina Green Hours (Bucuresti). Intr-o atmosfera relaxata, artistii vor putea raspunde intrebarilor si de ce nu, si criticilor unui public iubitor de frumos.

Expun artisti cu vechime in breasla Dorel Manole si Iulian Virtopeanu dar si mai tinerii Noha si Mircea Tocaci. O prezenta semnificativa la aceasta a doua editie o constituie studentii de la UNARTE: Adriana Baloiu, Mihaela Bota, Adina Mocanu, Mihaela Meea Munteanu, Maria Nichifor, Anastasia Orlov, Otto, Viorica Pricope, Rudy, Bogdan Sassu.

Prietenii nostri de la Revista de Povestiri sunt si ei prezenti ca adevarati sustinatori ai artei tinere independente!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.