ARTFair – Expozitie de arta contemporana independenta in aer liber la Green Hours

0

ARTFair – Expozitie de arta contemporana independenta in aer liber

Sambata 24 si duminica 25 martie 2012 intre orele 10 – 18, ARTA IESE IN GRADINA!

Parasind spatiul atelierelor de creatie, artistii plastici va asteapta la o expozitie de arta cu vanzare. Lucrari de pictura, grafica, sculptura si bijuterie de autor, pe toate le veti gasi in gradina Green Hours (Bucuresti). Intr-o atmosfera relaxata, artistii vor putea raspunde intrebarilor si de ce nu, si criticilor unui public iubitor de frumos.

Expun artisti cu vechime in breasla Dorel Manole si Iulian Virtopeanu dar si mai tinerii Noha si Mircea Tocaci. O prezenta semnificativa la aceasta a doua editie o constituie studentii de la UNARTE: Adriana Baloiu, Mihaela Bota, Adina Mocanu, Mihaela Meea Munteanu, Maria Nichifor, Anastasia Orlov, Otto, Viorica Pricope, Rudy, Bogdan Sassu.

Prietenii nostri de la Revista de Povestiri sunt si ei prezenti ca adevarati sustinatori ai artei tinere independente!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează