Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Artă’n dar” / Luni, 8 decembrie

0

Luni, 8 decembrie, Asociația Studenților la Matematică și Informatică vă invită să dăm startul celei de-a cincea ediții „Artă’n dar”.

Festivalul „Artă’n dar” este un proiect caritabil, cu o tradiție de 5 ani. Cauza acestei ediții o constituie cazul preotului Nicolae Tănase și copiii din Valea Plopului, județul Prahova. De mai bine de 20 de ani, părintele are grija de peste 300 de copii abandonați, fără părintiți sau tineri alungați din căminele de copii, punând bazele unei alte Românii – o Românie mai bună, lipsită de egoism!

arta bun

Fiind organizat în luna decembrie, evenimentul ar putea fi corelat cu un act banal de binefacere şi atât. Însă, “Artă’n dar” înseamnă mai mult decât o acţiune de strângere de fonduri. Înseamnă un întreg mecanism de promovare a culturii, un melanj între cultură, alternative ale petrecerii timpului liber şi caritate. Fiecare seară în parte este dedicată artei, dar mai mult decât atât, poartă pecetea bunului gust şi a valorilor autentice.

Fie că preferaţi acordurile muzicale, transpunerea dinamică a vieţii prin teatru sau vreţi să vă destindeţi cu un show inedit de magie şi stand-up comedy – toate aceste elemente le veţi găsi înglobate în “Artă’n dar”.

Indiferent de poziţia adoptată în privinţa festivalului: spectator, artist implicat întruna dintre seri sau partener, aveţi şansa de a lua parte la un eveniment totalizant, a cărui finalitate aduce altruismul în prim plan!

Anul acesta, „Artã’n Dar” se va desfașura în perioada 8-12 decembrie, după următorul program:

– luni, 8 decembrie, ora 20.00, în Club Colectiv: seara de muzică ce va avea câțiva invitați speciali – Partizan, Chimie, Show a la Krem, Smokey, Silviu Mircescu, Gecko, Stema, Zephir;

– marţi, 9 decembrie, ora 18.30, în Nexus : seara de boardgames, dedicată socializării prin participarea la o sesiune inedită de jocuri. Va avea loc și un campionat de Catan.

– miercuri, 10 decembrie, ora 18.30 la Teatrul Elisabeta : seara de teatru, în cadrul căreia  vor fi puse în joc cateva piese, fie cu substrat profund, fie cu spirit umoristic;

– joi, 11 decembrie, ora 19.00 in Arena Pub: seara de comedie, care promite momente surprizã şi umor de bună de calitate. Vom avea drept invitați două trupe de improvizație – Iele și Improfeel, dar si pe Andrei Gîrjob.

 Ca și parteneri, ni s-au alaturat: Taxiul cu bomboane, First Copy, Creative Boardgames, Ideal Board Games, Club Colectiv, Nexus Club&Bar, Teatrul Elisabeta, Arena Pub și Uniunea Studenților din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.