Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artă pentru Irina

0

Arta a fost dintotdeauna văzută ca un izvor de viață. De aceea, adesea, s-a recurs la puterea artei pentru a crea viitorul. Miercuri, 25 februarie, ora 19:00, are loc licitația caritabilă “Artă pentru Irina”, organizată la Gargantua Anniversaire în strada Icoanei, nr. 2. Loturile donate de cunoscuți artiști români contemporani sunt găzduite de platforma online Lavacow.com, unde publicul este invitat să vizioneze virtual lucrările și să depună oferte pentru orice operă dorită.

Casa de licitație online Lavacow susține inițiativa “Artă pentru Irina” astfel încât cei interesați pot licita pentru lucrări pe site-ul www.lavacow.com.

unnamed

Artă pentru Irina

Arta a fost dintotdeauna văzută ca un izvor de viață. De aceea, adesea, s-a recurs la puterea artei pentru a crea viitorul. Miercuri, 25 februarie, ora 19:00, are loc licitația caritabilă “Artă pentru Irina”, organizată la Gargantua Anniversaire în strada Icoanei, nr. 2. Loturile donate de cunoscuți artiști români contemporani sunt găzduite de platforma online Lavacow.com, unde publicul este invitat să vizioneze virtual lucrările și să depună oferte pentru orice operă dorită.

Casa de licitație online Lavacow susține inițiativa“Artă pentru Irina” astfel încât cei interesați pot licita pentru lucrări pe site-ul www.lavacow.com.

Irina Macarie este o fetiță de 1 an și 4 luni care suferă de o boală genetică foarte rară – Colestaza Intrahepatica Familială Progresivă. Boala îi afectează ficatul, stadiul actual fiind ciroză hepatică. Singura soluție pentru Irina este să facă transplant de ficat, cât mai curând posibil. Donatorul este tatăl fetiței, dar din păcate operația nu se poate face la noi în țară, iar costurile în străinătate se ridică la 200.000 de euro.

Impresionați de povestea Irinei, artiști plastici contemporani au decis să doneze lucrările lor în cadrul licitatiei “Artă pentru Irina”. Prin generozitatea acestora, încasările de la eveniment vor ajunge în proporție de 100% la familia fetiței.
La licitație vor participa peste 50 de artiști, precum Suzana Dan, Amalia Dulhan, Otilia Cadar, Mariana Gordan, Daniela Vîrlan, Ștefan Radu Crețu, Ioan Nemțoi, Saint Machine, Adrian Preda, Noper, Claudiu Ciobanu.

Casa de licitație online Lavacow susține inițiativa “Artă pentru Irina” astfel încât până în ziua evenimentului cei interesați pot licita pentru lucrări pe site-ul www.lavacow.com.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.