Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Artă oferită-n DAR” la Teatrul Evreiesc din București

0

Teatrul Evreiesc promovează produsele transilvănene 

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat, București, va avea loc evenimentul ,, Artă oferită-n DAR”.

Evenimentul organizat de către „The Art of DAR”, respectiv fundațiile ADEPT și Agapis, în colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, manager Maia Morgenstern, va consta în punerea în scenă a cunoscutei piese ,,Jocul Regilor”, expunerea și prezentarea produsului exclusivist ,,The Art of DAR” și alte DAR-uri transilvănene, pentru spectatori.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai presei, personalități politice, membri ai comunității evreiești,  precum şi reprezentanţi ai părţilor interesate în derularea proiectului „The Art of DAR”.

The Art of DAR

„The Art of DAR”, reprezintă 1001 opere de artă, cu miere sau gem, create de meșteri transilvăneni la inițiativa a două fundații: ADEPT Transilvania și AGAPIS Sălaj, pentru a promova și susține regiunile Târnava Mare și Valea Barcăului, biodiversitarea bogată, meşteşugurile, proiectele de dezvoltare rurală și produsele din cele două zone.

Exclusivismul acestuia se datorează numărului limitat, 1001 operei de artă din sticlă argintată, suportului din stejar, linguriței de argint, realizate manual și calității superioare a produselor: mierea din Valea Barcăului și gemul preparat după o rețetă specială a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Târnava Mare.

Produsul exclusivist, „The Art of DAR” a fost lansat în  22 octombrie 2012, la târgul  „Global Food Marketplace”– SIAL, Paris, în prezența ambasadorului României în Franța, Bogdan Mazuru.

Site:  www.artofdar.ro   www.facebook.com/TheArtofDAR1001

Teatrul Evreisec de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, al cărui manager este actrița Maia Morgenstern, are o istorie de aproape 130 de ani și un profil distinct, reprezentativ atât pentru mişcarea teatrală din România, cât şi pentru peisajul contemporan al artei scenice de limbă idiș.

Site: www.teatrul-evreiesc.ro                                                                           www.facebook.com/teatrulevreiesc

Jocul Regilor

„Jocul Regilor”, de Pavel Kohout, este o tragi-comedie, în care dramaturgul prezintă cu ironie şi umor negru,  povestea unui triunghi amoros (soţul, soţia, amantul) peste care trecutul continuă să-şi arunce umbrele. Este povestea unei femei, interpretată de actrița Maia Morgenstern,  asaltată de doi bărbați. Primul, generos şi bogat, îi salvează trupul, iar cel de-a doilea, spiritual şi plin de farmec, îi deschide sufletul. Cei doi bărbați vor fi interpretaţi de Mircea Rusu şi Andrei Finti.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.