„Artă oferită-n DAR” la Teatrul Evreiesc din București

0

Teatrul Evreiesc promovează produsele transilvănene 

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat, București, va avea loc evenimentul ,, Artă oferită-n DAR”.

Evenimentul organizat de către „The Art of DAR”, respectiv fundațiile ADEPT și Agapis, în colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, manager Maia Morgenstern, va consta în punerea în scenă a cunoscutei piese ,,Jocul Regilor”, expunerea și prezentarea produsului exclusivist ,,The Art of DAR” și alte DAR-uri transilvănene, pentru spectatori.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai presei, personalități politice, membri ai comunității evreiești,  precum şi reprezentanţi ai părţilor interesate în derularea proiectului „The Art of DAR”.

The Art of DAR

„The Art of DAR”, reprezintă 1001 opere de artă, cu miere sau gem, create de meșteri transilvăneni la inițiativa a două fundații: ADEPT Transilvania și AGAPIS Sălaj, pentru a promova și susține regiunile Târnava Mare și Valea Barcăului, biodiversitarea bogată, meşteşugurile, proiectele de dezvoltare rurală și produsele din cele două zone.

Exclusivismul acestuia se datorează numărului limitat, 1001 operei de artă din sticlă argintată, suportului din stejar, linguriței de argint, realizate manual și calității superioare a produselor: mierea din Valea Barcăului și gemul preparat după o rețetă specială a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Târnava Mare.

Produsul exclusivist, „The Art of DAR” a fost lansat în  22 octombrie 2012, la târgul  „Global Food Marketplace”– SIAL, Paris, în prezența ambasadorului României în Franța, Bogdan Mazuru.

Site:  www.artofdar.ro   www.facebook.com/TheArtofDAR1001

Teatrul Evreisec de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, al cărui manager este actrița Maia Morgenstern, are o istorie de aproape 130 de ani și un profil distinct, reprezentativ atât pentru mişcarea teatrală din România, cât şi pentru peisajul contemporan al artei scenice de limbă idiș.

Site: www.teatrul-evreiesc.ro                                                                           www.facebook.com/teatrulevreiesc

Jocul Regilor

„Jocul Regilor”, de Pavel Kohout, este o tragi-comedie, în care dramaturgul prezintă cu ironie şi umor negru,  povestea unui triunghi amoros (soţul, soţia, amantul) peste care trecutul continuă să-şi arunce umbrele. Este povestea unei femei, interpretată de actrița Maia Morgenstern,  asaltată de doi bărbați. Primul, generos şi bogat, îi salvează trupul, iar cel de-a doilea, spiritual şi plin de farmec, îi deschide sufletul. Cei doi bărbați vor fi interpretaţi de Mircea Rusu şi Andrei Finti.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează