Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arta, meșteșugurile și tradițiile românești. Împreună în online!

0

Arta, meșteșugurile și tradițiile românești. Împreună în online!

#iubimtradiția #Paștileacasă #Tradițiacareunește

Sărbătorite în  mod tradițional alături de  întreaga familie, Paștile din acest an au căpătat o formă diferită, esența și mesajul lor rămânând, însă, neschimbate: rădăcinile și forța noastră de a răzbate își au seva în tradițiile noastre, în credința noastră.

 

Primăria Capitalei, prin creart, se alătură campaniei #stămacasă, aducând, online, spiritul sărbătorilor de Paști în casele publicului, zilnic, pe paginile de Facebook Tradiții și Flori de Sărbători și creart, cu sprijinul artiștilor populari care ne împărtășesc, cu bucurie și talent, arta din diverse zone ale țării.

Vă invităm să ne bucurăm de aceste sărbători altfel, și, stând acasă, să căutăm să aprofundăm semnificația acestei mari sărbători reflectată în arta autentică românească, în produsele și obiectele tradiționale asimilate Sărbătorii Pascale, realizate de meșteri populari. Să sărbătorim, și în acest context dificil,  arta, tradiția și bucuria și să le predăm copiilor noștri la fel de frumoase precum le-am preluat de la părinții și bunicii noștri. 

Cu toții #iubimviața #iubimarta #iubimfrumosul #iubimtradiția #iubimoamenii #iubimRomânia și… #stămacasă! Pentru noi, pentru cei dragi, pentru lumea întreagă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.