Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artă faci, şcoală primeşti : Finisaj || ​7 iulie 2016

0

Asociaţia MATKA vă invită joi, 7 iulie 2016, de la ora 18:00 la Amzei 5 Studio Space la finisajul expoziţiei „Artă faci, şcoală primeşti!”.

13590256_1793157077571070_712331292761414736_n

Timp de două luni, în perioada aprilie-iunie, elevii Centrului de Zi „Eu și prietenii mei” au participat la atelierele coordonate de 22 de artiști vizuali care au acceptat invitația asociației Matka de a se implica în proiectul Spații creative pentru educație. Astfel, în urma colaborării artist-elev, a luat naștere expoziția „Artă faci, şcoală primeşti!” găzduită de Amzei 5 Studio Space.

sursa: aici

Vă așteptăm să fiți și de această dată alături de noi, la finisajul expoziției, într-o ultimă întâlnire la spațiul din Amzei 5, pentru a admira lucrările realizate prin colaborarea artist-elev.

Susținerea financiară prin donații este bine-venită și apreciată, astfel că în schimbul donațiilor veți putea primi lucrările expuse preferate.

Fondurile strânse vor merge exclusiv către modernizarea centrului, lucrări care vor începe la finele verii, într-un efort de a le oferi copiiilor, la început de nou an școlar, un mediu de învățare creativ ce va stimula implicarea activă a acestora în procesul educațional.

Lucrările din cadrul expoziției sunt semnate de elevi împreună cu artiștii vizuali care au coordonat intregul proces:

Justin Baroncea ◘ Traian Boldea ◘ Ștefan Câlția ◘ Suzana Dan ◘ Giles Eldridge ◘ Fays ◘ Irlo ◘ Aurora Kiraly ◘ KITRA ◘ Lala Misosniky ◘ Dan Perjovschi ◘ Adrian Preda ◘ Lea Rasovszky, Gheorghe Rasovszky ◘ George Roșu ◘ Hermina Stănciulescu ◘ Silvia Trăistaru ◘ Ioana Trușcă ◘ Sorina Vazelina ◘ Simona Vilău ◘ Daniela Vîrlan ◘ Mihai Zgondoiu.

Prin donații și sponsorizări, cu ajutorul vostru, centrul va beneficia de o transformare totală a sălilor dedicate studiilor. Vom construi mobilier școlar modern și creativ proiectat special pentru instituție de studioul de proiectare Wolfhouse Productions, în colaborare cu arhitecţii Justin Baroncea și Adela Iacoban. De asemenea, se va amenaja în cadrul Centrului un laborator multimedia, constând în sală de proiecții și bibliotecă cu materiale educative pe suport video. Demersul Matka are nevoie de implicarea ta pentru ca obiectivul proiectului să fie îndeplinit, iar cei 45 de elevi ai centrului să studieze într-un nou mediu, creativ, modern și stimulant.

◘ ◘ ◘
Cu sprijinul:
Asociația Ephemair | ephemair.ro
Wolfhouse productions | wolfhouseproductions.ro
◘ ◘ ◘ ◘ ◘
Asociația Matka este o organizație non-guvernamentală, non-profit, înființată la începutul anului 2016, care își propune să îmbine empatia pentru situația în care se află nemumărate comunități defavorizate cu energia segmentului cultural-creativ, aflat în continuă expansiune, concretizare și afirmare.

MATKA urmărește implicarea în acțiuni sociale, educaționale și culturale, precum și promovarea culturii și a artelor în general, cu un accent special pe arta contemporană.

Printre obiectivele Asociației se numără intervenția culturală în scop social, promovarea artei, organizarea de evenimente culturale, sociale și comunitare, încurajarea educației, a unui mediu și a unui trai sănătos și creativ.

MATKA suntem noi: Mihaela Cîrjan, Alina Ghiță, Valentina Iancu, Lea Rasovszky și Daniela Vîrlan.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.