Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arta de a Asculta

0

Fundația Calea Victoriei va invita incepând de vineri, 15 aprilie, de la ora 19:00, sa invațam secretele unei comunicari eficiente la atelierul Arta de a Asculta, sustinut de coach-ul Violeta Dinca.

La acest atelier inveti sӑ-ti intelegi mai bine partenerul, copiii, colaboratorii, clientii, sӑ percepi motivatiile si nevoile reale ale omului din fata ta, sӑ creezi cu acesta o conexiune profundӑ, dand la o parte barierele din calea comunicӑrii eficiente.

Toti ne intrecem in a discuta cat mai fluent si convingator, a ne sustine punctul de vedere, a dezbate, a prezenta, a exprima. Toata lumea vorbeste. Cine mai asculta?

Invata sa asculti. Creeaza linistea si spatiul necesare ca omul din fata ta sa ti se dezvaluie asa cum este cu adevarat: o opera de arta.

– Ce intrebari punem ca cel din fata noastra sa continue sa se deschida, fara a intampina rezistenta?

– Ce intrebari sa evitam in cadrul dialogului, pentru a mentine cursivitatea acestuia?

– Cuvinte care sustin dialogul, cuvinte care-l inhiba;

– Prezenta constienta si centrarea in propriul corp;

– Cat de diferit de noi e cel din fata noastra?

– Unde este, cu adevarat, persoana pe care o criticam si o judecam? In fata noastra sau in noi?

Arta de a Asculta

Lector: Violeta Dinca

Data incepere: 15 aprilie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Varsta Minima: 18 ani

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.