Art in Bucharest – Prin atelierele artistilor bucuresteni, sambata, 30 martie

0

Sambata, 30 martie, Art in Bucharest va invita intr-o noua calatorie prin atelierele artistilor din Bucuresti pentru a cunoaste pasiunea, efortul si bucuria creatiei.

Ii vom vizita pe Murivale Muresan Vasile – pictorul fascinant care ne reaminteste de Michelangelo, Adrian Naidin – violocenlistul care ne imbie cu sunete divine si Irina Sarbu – maestra a muzicii jazz. Vom face o plimbare scurta pe cateva stradute incarcate de istorie din Bucuresti, de la un atelier la altul. 

arts in bucharest

Detalii pe: www.facebook.com/events

Punctul de intalnire: Piața Sf. Anton, ora 14.00
Pret: 80 ron/persoana
Turul include ghid, vizitele in atelierele artistilor.

Pentru inscrieri (pana pe 28 martie, numai cu plata in avans), contactati-l pe Mircea, ghidul vostru la 0746 11 00 33 sau pe e-mail: mircea@artinbucharest.com

Fotograf AiB pentru tur: Alexandra Pasca (www.alexandrapasca.ro)

logo_red_bkdArt in Bucharest este un proiect inceput in 2011 si inseamna tururi pietonale de vizitare a atelierelor artistilor (arta plastica, vizuala, artele spectacolului) din Bucuresti.

Participantii la tur, turisti straini si romani vor putea sa descopere o lume cu totul noua a spațiului urban, vor cunoaste artisti valorosi si foarte primitori si vor putea chiar sa achizitioneze direct din ateliere obiecte de arta de valoare la un pret mult mai bun decat in orice galerie de arta.

Pana in prezent au fost derulate 9 tururi cu 80 de participanti si implicarea a 15 artisti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează