Art in Bucharest: arta bijuteriilor, meștesugul porțelanului și artă ceramică

0

 Art in Bucharest no. 11

Sâmbătă, 11 mai, de 12:30 la 16.00 vom descoperi împreună cu trei artiști talentați arta realizării bijuteriilor,  meștesugul porțelanului și arta ceramică.

Pe parcursul a trei ore și jumătate, vom explora Bucureștiul artistic într-un tur dedicat iubitorilor de artă interesați de bijutierii, lucrări din porțelan și artă ceramică.

Să facem cunostință cu artisții noștri deosebiți:

David Sandu – un bijutier talentat care vrea să ne împărtășească poveștile din spatele bijuteriilor

Wagner Arte – atelierul unde piesele de porțelan sunt transformate în comori rare

Lucian Țăran – un artist cu o atracție deosebită pentru lut, a cărui muncă provoacă și dezinhibă

Turul include ghid, vizitele în atelierele artiștilor. Preț: 80 ron/adult

Înscrieri până pe 10 mai la art@artinbucharest.com/0726.008.152.

Art in Bucharest este un proiect început în 2011 și înseamnă tururi pietonale de vizitare a atelierelor artiștilor din București. Participanții la tur, turiști străini și români vor putea să descopere o lume cu totul nouă a spațiului urban, vor cunoaște artiști valoroși și foarte primitori și vor putea chiar să achiziționeze direct din ateliere lor obiecte de artă de valoare la un preț mult mai bun decât în orice galerie de artă.

“Anglia, Germania, Franta sunt țări în care deja au loc astfel de tururi care valorifică mediul artistic bogat din acel oraș. În România există acum prin Art in Bucharest o astfel de posibilitate de descoperire a Bucureștiului artistic, care să permită turiștilor și localnicilor accesul la istoria arhitecturală a străzilor din oraș și la o lume cu totul nouă a spațiului urban, unde pot cunoaște artiști dornici să își prezinte arta și modul în care ia formă și capătă valoare. Prin acest proiect ne propunem să aducem împreună două lumi: comunitatea artiștilor din București, atât consacrați cât și pe cei tineri și turiștii străini și locuitorii Bucureștiului dornici să cunoască un București încărcat de emoție și de creație”, declară organizatorii AiB.

logo_red_bkd

Website: www.artinbucharest.com

Facebook: Art in Bucharest

Poze de la tururile AiB

Parerile participantilor in tururi

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează