Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Art et Paysage / Piața Enescu, Piața Universității, Verona / Gara de Nord 15 iunie – 15 iulie 2011

0

Centrul Cultural Francez aduce o supriză verde pentru bucureșteni. Nu uita să faci o plimbare în București la Piața Universității, Gara de Nord, Piața Verona, piața Enescu ca să vezi despre ce e vorba.

 

Art et Paysage

Du 15 juin au 15 juillet
Piața Enescu
Piața Universității
Gara de Nord

Art et Paysage est en train de devenir une vraie tradition que l’Institut Français ainsi que l’Ambassade de France ont voulu initier pour générer un débat substantiel autour du thème du paysage dans le contexte urbain roumain. L’édition printanière de cet événement a comme soustitre Le Jardin aime la ville et comme thématique les couleurs de l’écologie urbaine.

Le paysage sera de nouveau au centre de notre attention et les jardins-installations vont peupler les espaces déjà consacrés (Piața Enescu, Piața Universității, Gara de Nord), ainsi que d’autres inédits. La nouveauté de cette édition, c’est le concours Art et Paysage qui a offert aux professionnels du domaine, étudiants, paysagistes, architectes, artistes visuels, la possibilité de proposer des projets qui soient réalisés à l’Institut Français et à Piața Verona.

Sursa: www.institut-francais.ro

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.