Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Art Debate la Teatrelli – Art Safari // BB8 // RDW

0

Luna mai aduce în capitală cele mai importante evenimente dedicate artelor vizuale și design-ului: Art Safari, Bienala Internațională de Artă Contemporană București și Romanian Design Week.

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă invită pe 3 mai, de la ora 19:00, în Sala Teatrelli din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, la o dezbatere care îi reunește pe oamenii din spatele cortinei, respectiv directorii celor trei evenimente, alături de curatori și artiști implicați în edițiile din 2018.

Discuția, moderată de Mihai Zgondoiu, se va concentra asupra elementului de noutate pe care îl aduce anul acesta fiecare eveniment, asupra modului în care se poziționează în context internațional și cum este conectat la alte evenimente similare din străinătate.

Creatorii celor trei evenimente față în față cu publicul iubitor de artă.

Intrarea este liberă.

Rezervări la casa de bilete creart: 0735.560.692.

Eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin creart, alături de Art Safari BucharestBucharest Biennale – Bucharest International Biennial of Contemporary ArtRomanian Design Week

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.