Armonizare si Autocunoastere @ Solisis

0

19-22 martie 2015: Curs intensiv Armonizare si Autocunoastere 

Acesta este cursul nostru de baza in care o persoana isi recapata rapid echilibrul facand o lucrare profunda de introspectie. Cei care termina cursul pot alege sa ramana in grupa permanenta saptamanala continuind astfel propria intelegere si dezvoltare spirituala.

Este un curs care sintetizeaza intelegerea propriilor mecanisme, exercitii bioenergetice si de respiratie, intelegerea invataturii spirituale ale curentelor majore spirituale intr-o forma actualizata. Despre curs…

Program curs intensiv:

Joi: orele 19- 21
Vineri: 19-21
Sambata: 10-16 (cu o pauza de pranz in care putem gati impreuna la centrul Solisis)
Duminica: 10 – 13

Cost 500 ron, zona Unirii Bucuresti
(la inscriere se percepe jumatate din suma), maxim 10 locuri.
 WWW.SOLISIS.ORG Centrul Solisis este un centru de dezvoltare spirituala din Bucuresti . Cei reuniti in jurul acestui centru cauta sa inteleaga dincolo de aparente, cauzele suferintei umane pentru a ne putea elibera si trai in unitate cu constiinta divina din fiecare din noi.
Pe linie teosofica si gnostica (in esenta lor toate curentele spirituale aduc acelasi mesaj), cautam invatatura sub forma de cunoastere si integrare- manifestare a ceea ce e invatat. Puteti participa la activitatile noastre: cursuri, seminarii, seri deschise, intalniri saptamanale, retreat in Apuseni.

Detalii: http://www.solisis.org

Rada Pantea e trainer si initiatoarea Centrului Solisis. Dupa ani de pregatire interioara, in care a facut calatorii initiatice in Tibet, India, Brazilia,Turcia, Santiago de Compostella, Grecia, etc, sustine cursuri in Franta, Italia, Elvetia si Romania.
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de descoperirea misiunii sale spirituale, a lucrat in management si televiziune. mai multe:  http://www.solisis.org/despre-noi.html .

Rada locuieste in Franta (unde Centrul Solisis isi demareaza activitatea) si sustine saptamani intense la Bucuresti de 4 ori pe an in octombrie, februarie, martie si iunie.

Detalii :http://www.solisis.org/evenimente.html

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.