Armonizare si Autocunoastere @ Solisis

0

19-22 martie 2015: Curs intensiv Armonizare si Autocunoastere 

Acesta este cursul nostru de baza in care o persoana isi recapata rapid echilibrul facand o lucrare profunda de introspectie. Cei care termina cursul pot alege sa ramana in grupa permanenta saptamanala continuind astfel propria intelegere si dezvoltare spirituala.

Este un curs care sintetizeaza intelegerea propriilor mecanisme, exercitii bioenergetice si de respiratie, intelegerea invataturii spirituale ale curentelor majore spirituale intr-o forma actualizata. Despre curs…

Program curs intensiv:

Joi: orele 19- 21
Vineri: 19-21
Sambata: 10-16 (cu o pauza de pranz in care putem gati impreuna la centrul Solisis)
Duminica: 10 – 13

Cost 500 ron, zona Unirii Bucuresti
(la inscriere se percepe jumatate din suma), maxim 10 locuri.
 WWW.SOLISIS.ORG Centrul Solisis este un centru de dezvoltare spirituala din Bucuresti . Cei reuniti in jurul acestui centru cauta sa inteleaga dincolo de aparente, cauzele suferintei umane pentru a ne putea elibera si trai in unitate cu constiinta divina din fiecare din noi.
Pe linie teosofica si gnostica (in esenta lor toate curentele spirituale aduc acelasi mesaj), cautam invatatura sub forma de cunoastere si integrare- manifestare a ceea ce e invatat. Puteti participa la activitatile noastre: cursuri, seminarii, seri deschise, intalniri saptamanale, retreat in Apuseni.

Detalii: http://www.solisis.org

Rada Pantea e trainer si initiatoarea Centrului Solisis. Dupa ani de pregatire interioara, in care a facut calatorii initiatice in Tibet, India, Brazilia,Turcia, Santiago de Compostella, Grecia, etc, sustine cursuri in Franta, Italia, Elvetia si Romania.
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de descoperirea misiunii sale spirituale, a lucrat in management si televiziune. mai multe:  http://www.solisis.org/despre-noi.html .

Rada locuieste in Franta (unde Centrul Solisis isi demareaza activitatea) si sustine saptamani intense la Bucuresti de 4 ori pe an in octombrie, februarie, martie si iunie.

Detalii :http://www.solisis.org/evenimente.html

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează